Μαρία Λουίζα Βούρου: «Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Βασίλη γιατί τρέφει πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον»
Showbiz

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Βασίλη γιατί τρέφει πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον»

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μίλησε για τον χωρισμό της με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσή τους.

«Με τον Βασίλη ήμασταν τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν είχαμε ορίσει ημερομηνία γάμου. Σίγουρα, όταν με έναν άνθρωπο έχεις μία μακροχρόνια σχέση το επόμενο βήμα είναι να παντρευτείτε, αλλά στη δική μας περίπτωση ούτε πρόταση γάμου είχε γίνει, ούτε είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Μπορεί πάνω στην πλάκα ή στα πειράγματα φίλων που μας ρωτούσαν "άντε, πότε θα παντρευτείτε;" να απαντούσαμε, αλλά σοβαρή κουβέντα δεν έγινε ποτέ», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου». Γιατί όμως χωρίσανε; «Πάντα σε μία σχέση φταίνε και οι δύο. Δεν χωρίζει κανείς αν δεν υπάρχουν προβλήματα. Κι εμείς είχαμε τα δικά μας, τα οποία για αρκετό καιρό είχαμε αφήσει πίσω, αλλά δυστυχώς έβγαιναν πάντα στην επιφάνεια. Όταν βλέπεις, λοιπόν, ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν ή ότι δεν συμφωνείτε σε βασικά ζητήματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις. Και είναι προτιμότερο να χωρίσεις ήρεμα και πολιτισμένα, παρά να αφήσεις τη σχέση να φθαρεί και να καταλήξεις να βλέπεις τον άλλον και να αλλάζεις πεζοδρόμιο. Εμείς, παρόλο που έχουμε χωρίσει δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το τέλος θα είναι οριστικό. Θέλουμε και οι δύο χρόνο για να ζυγίζουμε τα πράγματα και να δούμε αν τελικά θα είμαστε μαζί ή όχι». Όσο για το αν έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε: «Ναι, γιατί τρέφει πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον. Μα, ακόμα και τώρα, παρόλο που είμαστε χωρισμένοι, εξακολουθούμε να μιλάμε. Δεν είναι δηλαδή ότι τσακωθήκαμε και δεν θέλει να ξαναδεί ο ένας τον άλλον στα μάτια του! Ο χρόνος θα δείξει... Είμαστε μόλις τρεις μήνες χωριστά, όπου έχουμε ρίξει το βάρος στις δουλειές μας, οπότε είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved