Το κρυφτούλι της Μενεγάκη και οι βέρες στο αριστερό για το ζευγάρι (φωτό)

Το κρυφτούλι της Μενεγάκη και οι βέρες στο αριστερό για το ζευγάρι (φωτό)

Στο επόμενο στάδιο φαίνεται πως έχει περάσει η σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια μαζί.


Δύο ξεχωριστές καθημερινές εμφανίσεις τους που κατέγραψε ο φακός του ΟΚ μαρτυρούν πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος φορούν πλέον βέρα στο αριστερό τους χέρι.
Ο φακός του περιοδικού συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί συνόδεψε τα δύο μικρότερα παιδιά της, την 8χρονη Λάουρα και την 5χρονη Βαλέρια στο σχολείο τους και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της στα Μελίσσια. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα βγήκε ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό την Κηφισιά και όταν κατάλαβε τους φωτορεπόρτερ έβαλε το χέρι της μπροστά και φάνηκε η βέρα στο αριστερό.
Ενώ, ο Ματέο Παντζόπουλος απαθανατίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στην Κηφισιά. "Έκανε για αρκετή ώρα αγορές σε καταστήματα με εργαλεία. Έκανε ερωτήσεις, έπαιρνε πληροφορίες και επέλεξε αρκετά πράγματα" μαρτυρά πρόσωπο που τον συνάντησε. Η σχέση τους λοιπόν φαίνεται ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

GALLERY