«Έστειλαν στον άλλο κόσμο» τον... Μάρκο Λεζέ! Ο πνευματικός του του έκανε και τρισάγιο!
Showbiz

«Έστειλαν στον άλλο κόσμο» τον... Μάρκο Λεζέ! Ο πνευματικός του του έκανε και τρισάγιο!

Ο Μάρκος Λεζές δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς κάποιοι bloggers αναστάτωσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα με την ψεύτικη είδηση περί θανάτου του που ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Και δεν έφτανε αυτό!

Ο πνευματικός του ηθοποιού, που επίσης έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, τέλεσε... τρισάγιο στη μνήμη του στον ναό όπου ιερουργεί.
Πριν από λίγες ημέρες γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε την είδηση ότι ο αγαπημένος κωμικός απεβίωσε. «Λίγο πριν από τη 1 π.μ. ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Λεζές προδόθηκε από την καρδιά του» ανέφερε το μακάβριο κείμενο, έχοντας μάλιστα και ιατρική γνωμάτευση: «Ο γιατρός απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».
«Η οικογένειά μου ήξερε, βέβαια, αν είμαι καλά ή όχι, αλλά, για φαντάσου, τι έγινε με όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν αυτή την κατάπτυστη είδηση! Οι περισσότεροι κλαίγανε. Οπως συνέβη με τον Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και κάποια στιγμή παίρνει τηλέφωνο, νομίζοντας ότι θα βρει τον γιο μου, και μου λέει κλαίγοντας "ρε συ, ζεις;"» είπε στην Espresso.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved