Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Χριστίνα Λαμπίρη!
Showbiz

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Χριστίνα Λαμπίρη!

Ο ΣΚΑΪ σήμερα και επίσημα ανακοίνωσε ότι στο δυναμικό του ανήκει πια η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου!


«eXceL!ent» από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13.00 έως τις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

To νέο infotainment show, το οποίο θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος είναι μία φρέσκια κι ανανεωμένη άποψη για την καθημερινότητα, για τα καλά και τα ...στραβά.
Σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει με τρόπο ξεχωριστό, φιλοξενώντας «επωνύμους» με excellent διάθεση, και να αναδείξει τη διαφορετική πλευρά της ζωής τους, να ...παίξει μαζί τους, να αποκαλύψει τα «κρυφά» ταλέντα τους και να σχολιάσουν μαζί όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Ταυτόχρονα, ξεχωριστοί, καθημερινοί άνθρωποι, με τις αισιόδοξες, ευφάνταστες αλλά και συγκινητικές ιστορίες τους, με τις νέες excellent ιδέες τους, παίρνουν θέση μπροστά στην οθόνη για να αφηγηθούν και να μοιραστούν τα μυστικά τους.
Φυσικά, όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν στυλ, ομορφιά, καλή φυσική κατάσταση και πολύ χιούμορ. Επομένως, το «eXceL!ent» αναλαμβάνει να επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες.
Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να καταθέτουν ερωτήσεις, μηνύματα, σχόλια και απόψεις που θα δημιουργούν ή θα ανατρέπουν τη θεματολογία και το ύφος της εκπομπής! Γι αυτό και θα επιβραβεύονται με πλούσια δώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved