Τσαλίκης- Κυανός- Αρσενίου: Βρεθήκαμε στην πρόβα τζενεράλε τους
Showbiz

Τσαλίκης- Κυανός- Αρσενίου: Βρεθήκαμε στην πρόβα τζενεράλε τους

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου είναι έτοιμη για την σημερινή τους πρεμιέρα.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε και σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από αυτό που πρόκειται να γίνεται από εδώ και πέρα. Φέτος, το στο νυχτερινό κέντρο είναι αντρική υπόθεση, αλλά στο πλευρό τους βρίσκονται νέοι καλλιτέχνες, όπου θα δώσουν το δικό τους στίγμα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανανεωμένος, κεφάτος και γεμάτος θετική ενέργεια έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στην χθεσινή τελική πρόβα. Ο τραγουδιστής έχει ετοιμάσει ένα άκρως διασκεδαστικό και ανεβαστικό πρόγραμμα. «Είμαστε τέταρτη χρονιά στο Caramela και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πλέον το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το στέκι μου, το μουσικό μου σπίτι. Έχουμε πάρα πολύ ταλαντούχα παιδιά στην παρέα μας, πολύ κεφάτα και νεανικά πρόσωπα, καινούργιες γυναικείες παρουσίες. Φέτος, υπάρχουν πολλές ανατροπές και πολύ ώρα κοινής συνύπαρξης στην σκηνή. Έχουμε ατελείωτη διάθεση να κάνουμε να περάσουν τέλεια όλους όσους έρθουν», δήλωσε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος επιστρέφει στην πίστα με καινούργια τραγούδια. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα του δισκογραφική δουλειά.

Ο Κυριάκος Κυανός φέτος είναι διαφορετικός, αφού χορεύει on stage. «Νιώθω τυχερός που συνεργάζομαι με τα παιδιά που σεβόμαστε την δουλειά και κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια με αλήθεια και χαμόγελα. Φέτος, ξεκινήσαμε και μπαλέτα. Χορεύω ένα χασάπικο. Ότι μπορούμε και ότι ταιριάζει το κάνουμε», μας είπε ο Κυριάκος Κυανός και συνέχισε για το «Dancing with the stars». «Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω. Εξάλλου όσοι πάνε αδυνατίζουνε. Αν υπάρχει του χρόνου η εκπομπή πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Πιστεύω ότι θα μου έκανε καλό να πάω και θα ήταν χαρά μου». Μάλιστα, μας αποκάλυψε ότι δισκογραφικά ετοιμάζει καινούργια πράγματα και σύντομα θα μπει στο στούντιο.

Ο Σάκης Αρσενίου είναι χαρούμενος που το κοινό της Αθήνας τον στηρίζει και του δείχνει την αγάπη του. «Για άλλη μια χρονιά θα περάσουμε πολύ ωραία. Το κλίμα είναι οικογενειακό και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο που περνάει δυσκολίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις νύχτες καλύτερες και να διώξουμε τα προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved