Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Γιατί ανέβαλαν ξανά την βάπτιση της κόρης τους
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Γιατί ανέβαλαν ξανά την βάπτιση της κόρης τους

Τα δύο της χρόνια κλείνει σε λίγες μέρες, στις 8 Οκτωβρίου η μονάκριβη κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα και παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν το όνομά της, Ηλέκτρα, αυτό ακόμα δεν της έχει δοθεί επίσημα.


Η βάπτιση της μικρής που έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει τους γονείς της ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε με νονούς τον Ηλία Ψινάκη και τον κολλητό φίλο του Γιώργου Λύρα, Σπύρο Ριζόπουλο.

Ο ξαφνικός χαμός της αγαπημένης γιαγιάς της Πέγκυς όμως αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και την οδήγησε ξαφνικά στο χειρουργείο εκείνη την περίοδο τους έκανε αν αναβάλουν την βάπτιση της μικρούλας τους για τον Σεπτέμβριο. Ο Σεπτέμβριος όμως τελειώνει και βάπτιση δεν έχει γίνει. Και ούτε θα γίνει, όπως μάθαμε καθώς οι γονείς της Ηλέκτρας αποφάσισαν να την αναβάλουν και πάλι για την καινούργια χρονιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv και οι δύο θέλουν να έχουν τον χρόνο και την ανεμελιά να απολαύσουν στο μέγιστο αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή συνδυάζοντας την βάπτιση της κόρης τους με μια ουσιαστικά εκδρομή-γιορτή για τους ίδιους και τους φίλους τους. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και στο γάμο τους δηλαδή που έγινε εκτός Αθηνών και τον απόλαυσαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι καλεσμένοι τους. Αυτήν την φορά για την βάπτιση της μικρής Ηλέκτρας σκέφτονται ένα νησί, τις Σπέτσες, όπως έχει γίνει γνωστό. Όπως μάθαμε συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει φυσικά οριστεί από τόσο νωρίς αλλά η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας αποφάσισαν να γίνει την άνοιξη χωρίς άλλη αναβολή πια αφού πλέον και οι πιο κολλητοί τους φίλοι τους πειράζουν αρκετά για την καθυστέρηση της βάπτισης, λέγοντάς τους πως η Ηλέκτρα πια θα κάνει βουτιές μέσα στην κολυμπήθρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved