Η ενόχληση του Αλεξάνδρου για το σχόλιο της Σκορδά… Τον αποκάλεσε «άνανδρο»!
Showbiz

Η ενόχληση του Αλεξάνδρου για το σχόλιο της Σκορδά… Τον αποκάλεσε «άνανδρο»!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Movies & Stars του MTV Greece, που παρουσιάζει ο Γιώργος Σατσίδης. Το μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελισάβετ Σπανού αλλά και αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά, που μέσα από την εκπομπή «Πρωινό mou», τον αποκάλεσε άνανδρο!


Για την Ελισάβετ είπε: «Δεν έχω κάποια κακία απέναντι στην Ελισάβετ. Ακούστηκαν κάποιες άσχημες κουβέντες επειδή είπα και για να προφυλάξω την κοπέλα -όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα ότι έχουμε σχέση. Η γνωριμία μας και το φλερτ κράτησε 2-3 εβδομάδες. Δεν μπορείς να βάλεις αμέσως την ταμπέλα ότι είχαμε σχέση. Το γεγονός ότι είπα ότι δεν είχαμε σχέση ενόχλησε πιο πολύ άλλους παρά εκείνη πιστεύω. Κάποιοι επωφελούνται με όλα αυτά και αν κάποιοι έβγαλαν και κάποια χρήματα χαίρομαι γιατί κάποιος πήρε κάτι από αυτή την υπόθεση».
Και αναφέρθηκε και στο σχόλιο της Σκορδά, που είχε πει στην εκπομπή: «Το χειρότερο που έχουν πει για μένα είναι ότι ήμουν άνανδρος, επειδή είπα ότι με την Ελισάβετ βγαίνουμε απλά και δεν έχουμε σχέση. Άμα είναι άνανδρος ένας άνθρωπος που βγαίνει και ξεκαθαρίζει τη σχέση και τα συναισθήματα τότε αυτός που εξαφανίζεται τι είναι;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved