Ο Έλληνας μάγος που κοντράρει τον Copperfield
Showbiz

Ο Έλληνας μάγος που κοντράρει τον Copperfield

Ξεχάστε τον David Copperfield που έχει υποσχεθεί ότι θα εξαφανίσει την Ακρόπολη. Τελευταία κάνει... σουξέ ο ελληνικής καταγωγής Criss Angel -καλλιτεχνικό όνομα γιατί κανονικά λέγεται Χριστόφορος Νικόλας Σαραντάκος- που έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό...


Ο Criss Angel ήδη έχει αρχίσει να απασχολεί όλο και πιο συχνά τα media παγκοσμίως αφού τα κατορθώματά του στο μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων, είναι πλέον αμέτρητα και τείνουν να πλησιάσουν πολλές από τις επιτυχίες του μεγαλύτερου μάγου των εποχών, David Copperfield.

Περπατάει πάνω στο νερό, αιωρείται πάνω από τεράστιο κτίριο ξενοδοχείου, εξαφανίζει μια Lamporghini, βγαίνει σώος και αβλαβής μετά από μεγάλη έκρηξη, κόβει στα δύο το κορμί του... Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πολλά κόλπα που μπορεί να κάνει ο Ελληνικής καταγωγής μάγος Criss Angel ο οποίος πληρώνεται πλέον αδρά για κάθε εμφάνισή του, κυρίως σε μεγάλους ναούς τζόγου στο Λας Βέγκας αλλά και στο διασημότατο Cirque du Soleil. Όπως λένε άνθρωποι του χώρου της showbiz στις Ηνωμένες Πολιτείες, θεωρείται ήδη το αντίπαλο δέος του Copperfield ο οποίος βέβαια έχει χαρίσει πολλές και απίθανες ψευδαισθήσεις στο κοινό του. Και εφόσον ο Χριστόφορος Νικόλας Σαραντάκος έχει ήδη αρχίσει να αποκτά το δικό του φανατικό κοινό, δεν θα μπορούσε η προσωπική του ζωή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν παντρεμένος με την Joanne Sarantakos, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν μαζί του στα shows του, όμως πρόσφατα πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Ο ίδιος ο Criss Angel δεν είχε πει ποτέ λέξη για τη σύζυγό του, όταν όμως 'έσκασε' η είδηση του διαζυγίου τους, δικαιολογήθηκε πως έκρυβε το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος μόνο και μόνο για να δώσει ώθηση στην καριέρα του. Από το διαζύγιό του και μετά, ο Criss Angel έχει κάνει κατά καιρούς σχέσεις με πολλές εκρηκτικές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσά τους η Paris Hilton (που μια αδυναμία στους Έλληνες αποδεδειγμένα την έχει) και πιο πρόσφατα το πρώην κορίτσι του Hugh Hefner -αφεντικού του Playboy-, η Holy Madison. Η σχέση τους κράτησε μόλις τρεις μήνες και έτσι ο Criss Angel είναι και πάλι μόνος, όχι όμως για πολύ αν κρίνει κανείς από τις αμέτρητες θαυμάστριες που έχει. Ομορφόπαιδο γαρ!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved