Τάνια Τρύπη: «Η μόνη συμβουλή που θα έδινα στις κόρες μου θα ήταν να κάνουν ό,τι τις ευχαριστεί και να είναι ευτυχισμένες»
Showbiz

Τάνια Τρύπη: «Η μόνη συμβουλή που θα έδινα στις κόρες μου θα ήταν να κάνουν ό,τι τις ευχαριστεί και να είναι ευτυχισμένες»

Θεωρεί η Τάνια Τρύπη πως οι κόρες της είναι το πιο σημαντικό επίτευγμα της ζωής της;

«Είναι σίγουρα το μόνο πράγμα για το οποίο δεν έχω μετανιώσει στη ζωή μου. Γενικά δεν μετανιώνω, βέβαια, και αυτό το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Είμαι τυχερή επειδή τις έκανα σε νεαρή ηλικία και ουσιαστικά μεγάλωσα και εγώ μαζί τους. Πολλοί ξεχνιούνται ας πούμε με το θέμα καριέρα και μετά περνά ο καιρός και δεν μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια. Είναι απίστευτα σημαντικές για μένα οι κόρες μου. Η σχέση μας είναι μητρική αλλά επί ίσοις όροις. Δηλαδή, υπάρχει μια φιλική διάσταση χωρίς, ωστόσο, να χάνεται ο ρόλος του γονέα. Έχουμε μεγάλη άνεση μεταξύ μας, επιχειρηματολογία και ανταλλαγή απόψεων. Με το πέρασμα των ετών έχει δυναμώσει πολύ η σχέση μας πάντως» τόνισε στο You. Θα ήθελε να ακολουθήσουν την υποκριτική; «Δεν με απασχολεί καθόλου. Θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τους αρέσει. Η μεγάλη ωστόσο σπουδάζει παιδαγωγικά και μάλλον έχει μπει στο δρόμο της. Είμαι ευτυχισμένη και τυχερή τόσα χρόνια στο χώρο που συνεργάζομαι με φίλους και σε δουλειές που πραγματικά ήθελα, οπότε από αυτή την άποψη γιατί να μην έβλεπα το ίδιο ευτυχισμένες και τις κόρες μου; Η μόνη συμβουλή που θα τους έδινα θα ήταν να κάνουν ό,τι τις ευχαριστεί και να είναι ευτυχισμένες - μόνο αυτό με ενδιαφέρει πραγματικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved