Η Μοιραράκη από το νοσοκομείο αποκαλύπτει: «Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Showbiz

Η Μοιραράκη από το νοσοκομείο αποκαλύπτει: «Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μεταφέρθηκε όπως είναι γνωστό την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο. Η επιχειρηματίας μετά το ταξίδι της στην Ινδία νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με υψηλό πυρετό και έντονους πόνους.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι έχει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πριν λίγα 24ωρα ότι στο ταξίδι της στην Ινδία προσεβλήθη από δάγκειο πυρετό. Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εφημερίδα Espresso μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται: "Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχω δάγκειο πυρετό. Την πάτησα στην Ινδία, κάτι με τσίμπησε. Είμαι χάλια, επτά μέρες στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πίνω μόνο νερό. Η κατάστασή μου είναι ακόμα σοβαρή, ενώ οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, καθώς θέλουν να αποφύγουν να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά τα συμπτώματα..."
Ο υψηλός πυρετός και οι πόνοι παραμένουν, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί ξέρουν που βαδίζουν και ποια αντιβίωση να της χορηγήσουν.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved