Ντορέτα Παπαδημητρίου «Οι άντρες δεν με πλησιάζουν εύκολα!»
Showbiz

Ντορέτα Παπαδημητρίου «Οι άντρες δεν με πλησιάζουν εύκολα!»

Καλεσμένη στο Μovies & Stars  στο MTV Greece, είναι η Ντορέτα Παπαδημητρίου. Η δημοφιλής ηθοποιός που θα καλύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παρασκήνια του Dancing with the stars αποκαλύπτει ότι θεωρεί σύμβολα αρρενωπότητας τους ηθοποιούς Chris Hemsworth και Channing Tatum.

Ταυτόχρονα βέβαια, επισημαίνει: «Έχω παρατηρήσει ότι δεν έχω κάτι στάνταρ που κοιτάζω σε έναν άντρα! Περισσότερο προσέχω στοιχεία της προσωπικότητας. Ένας άντρας πρέπει να είναι ευγενικός, να έχει πλάκα και να μπορούμε να επικοινωνούμε.»

Η Ντορέτα, μάλιστα, μιλάει και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον διευθυντή προγράμματος του ANT1, Γιάννη Λάτσιο: «Πολλές φορές γράφονται πράγματα για εμένα και γι’ αυτό έχω επιλέξει να μην σχολιάζω ότι γράφεται και λέγεται. Το θέμα με τον Γιάννη Λάτσιο και τις φήμες περί σχέσης μαζί του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα ανακοίνωνα ποτέ σχέση μου , μόνο αν θα έφτιαχνα και πάλι τη ζωή μου.» Η Ντορέτα, εκμυστηρεύεται ακόμα στον Γιώργο Σατσίδη: «Οι άντρες δε με πλησιάζουν εύκολα. Δε ξέρω τι τους τρομάζει. Το πιο πετυχημένο φλερτ είναι εκείνο που έχει χιούμορ και πλάκα. Δε μου αρέσει το πολύ επιθετικό φλερτ. Γενικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και μου αρέσει να εστιάζω στα θετικά. Ο χωρισμός μου ήταν μια δύσκολη στιγμή που πέρασα αλλά ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος να συζητώ για το παρελθόν, έχουν περάσει άλλωστε τέσσερα χρόνια τώρα.»

Στο ίδιο επεισόδιο φιλοξενούνται, επίσης, αποκλειστικές συνεντεύξεις με την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος που μιλάει για την πιθανότητα να βρίσκεται στις υποψηφιότητες των Όσκαρ αλλά και με τον με τον πιο hot εργένη του Χόλυγουντ , Stephen Amell. Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς ARROW που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει το σκληρό πρόγραμμα προπόνησής του αλλά και τις προτιμήσεις του στις γυναίκες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν πιο σέξι από τις Ελληνίδες!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved