Η περιπέτεια υγείας της Κέλλυς Κελλεκίδου! Βρήκαν όγκο στο στήθος της
Showbiz

Η περιπέτεια υγείας της Κέλλυς Κελλεκίδου! Βρήκαν όγκο στο στήθος της

Πριν από δύο χρόνια η Κέλλυ Κελλεκίδου ανακάλυψε πως έχει ένα μικρό ογκίδιο στο στήθος της κι αμέσως έκανε -πρώτη φορά- μαστογραφία.

Μπορεί στην αρχή να ανησύχησε, όμως οι γιατροί που εξέτασαν την περίπτωσή της αποφάνθηκαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο θα έπρεπε κάθε χρόνο -προληπτικά- να κάνει υπέρηχο μαστού.
Έτσι από τότε η τραγουδίστρια δεν παραμελεί τις ετήσιες εξετάσεις της, ενώ προσέχει τη διατροφή της μαγειρεύοντας η ίδια υγιεινά γεύματα, ενώ γυμνάζεται συστηματικά.
Μάλιστα το Σάββατο θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Ολα για την υγεία mou» του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega προκειμένου να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε αλλά και τις κινήσεις που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια περνάει το δικό της μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και φυσικά δεν κάνει διακρίσεις. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές και δίνει τις δικές της συμβουλές, βασιζόμενη στην εμπειρία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved