Ο Μέμος Μπεγνής καταγγέλλει ότι γνωστός ηθοποιός του έκλεψε την πιστωτική κάρτα!
Showbiz

Ο Μέμος Μπεγνής καταγγέλλει ότι γνωστός ηθοποιός του έκλεψε την πιστωτική κάρτα!

Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει πως συνάδερφός του του έκλεψε την πιστωτική, ανακάλυψε ποιος είναι και πιστεύει πως θα μπει στη φυλακή σύντομα μιας και είναι σεσημασμένος και επικίνδυνος!


«Μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου, και έκανε αγορές μέσω Internet» είπε χαρακτηριστικά στο ΕΓΩ ο ηθοποιός.
Πως το αντιλήφθηκε;
«Είχε την ατυχία ο συγκεκριμένος, επειδή στην κάρτα αναγραφόταν η δική μου διεύθυνση, να έρθει μια απόδειξη σπίτι μου, από μια αγορά που δεν είχα κάνει. Άρχισα να τσεκάρω τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο. Η τράπεζα μου επέστρεψε τα περισσότερα χρήματα. Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε μήνυση, και το άφησα έτσι... Ψάξαμε με την τράπεζα τις Α.Ρ διευθύνσεις και βγήκε κατευθείαν το όνομά του. Είχε κάνει πολλά ανάλογα. Είναι σεσημασμένος... Είναι σοκαριστικό. Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο! Δεν του το είπα, γιατί δεν έχουμε σχέση. Δεν κάνουμε παρέα». Και κατέληξε: «Από τη στιγμή που έχει καταγραφεί από τις τράπεζες, κάποια στιγμή θα την πατήσει. Θα πάει φυλακή. Είναι δεδομένο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved