Η άβαφη Μαρία Ηλιάκη, η κόντρα Λιάγκα- Ουγγαρέζου και το tweet της Μπακοδήμου που «άναψε φωτιές»
Showbiz

Η άβαφη Μαρία Ηλιάκη, η κόντρα Λιάγκα- Ουγγαρέζου και το tweet της Μπακοδήμου που «άναψε φωτιές»

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και η αλήθεια είναι ότι είχε πολλά θέματα.

Βέβαια κάποια από αυτά σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα της προτίμησή σας.

Η Μαρία Ηλιάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο όχι μόνο το έριξε έξω, αλλά έφαγε λιγάκι παραπάνω. Η παρουσιάστρια πήγε στο σουβλατζίδικο και έβγαλε φωτογραφίες.

Θυμάστε την Κορίνα Δαμουλιάνου, την μικρούλα που έπαιζε στην πετυχημένη σειρά «Πάτερ Ημών» που πρωταγωνιστούσε ο αξέχαστος Κώστας Καρράς και η Ελένη Μενεγάκη; Ε, η Κορίνα μεγάλωσε και έγινε μια κούκλα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή που παρουσίαζε και την "σκυτάλη" της την πήρε ο Θανάσης Πάτρας και σήμερα έριξε αυλαία. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της.

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε πρώτη φορά μετά την μετακόμισή του στον Ant1, για τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Έλλη Κοκκίνου; Η παρουσιάστρια έγραψε στο twitter μετά το τέλος της εκπομπής «ΦΜ Live»: «Τελικά η Έλλη Κοκκίνου είναι μεγάλο ψώνιο»! Αυτό το tweet ήταν που «άναψε την σπίθα», μιας και η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και κόντρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved