Φουντώνει ο πόλεμος της Ηλιάδη με την οικογένεια Λαζαρίδη: «Η Αγγελική έχει πολλές ασχολίες τώρα. Τατουάζ, νέες σχέσεις»
Showbiz

Φουντώνει ο πόλεμος της Ηλιάδη με την οικογένεια Λαζαρίδη: «Η Αγγελική έχει πολλές ασχολίες τώρα. Τατουάζ, νέες σχέσεις»

 

Την δικαστική οδό έχει πάρει η υπόθεση των διαφωνιών της Αγγελικής Ηλιάδη και της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Στις 29 Οκτωβρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η μητέρα του εκλιπόντος κατά της τραγουδίστριας και με τα οποία ζητά να βλέπει το εγγόνι της. Η οικογένεια δηλώνει πως έχει να δει τον μικρό από τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη. Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη δήλωσε στην εφημερίδα Παραπολιτικά: «Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Το μόνο που ζητάω είναι να δω το εγγόνι μου. Το παιδί του Μπάμπη μου. Έλεος πια, τι ζητάω;». Η αδερφή και η μητέρα του Μπάμπη ισχυρίζονται πως έχουν κάνει πολλές προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια για να δουν τον μικρό, όμως η τραγουδίστρια είχε αρνητική στάση: «Η Αγγελική κρύβεται ή εξαφανίζεται από εμάς. Δεν ξέρω τι έχει να κρύψει και δεν θέλει να δούμε το παιδί. Μαθαίνω ότι έχει πολλές ασχολίες τώρα. Τατουάζ, νέες σχέσεις, νέα ενδιαφέροντα. Όμως μια μάνα που έχει στο χώμα το δολοφονημένο παιδί της, σπαράζει κάθε μέρα που δεν μπορεί να δει και να αγκαλιάσει το εγγόνι της» τόνισε η Λίτσα Λαζαρίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved