Πέτρος Φιλιππίδης: «Σε πιάνει ενίοτε το "γαμώτο" γιατί εσύ κρίνεσαι κάθε φορά αλλά για κάποιους η κριτική γίνεται άπαξ!»
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Σε πιάνει ενίοτε το "γαμώτο" γιατί εσύ κρίνεσαι κάθε φορά αλλά για κάποιους η κριτική γίνεται άπαξ!»

Θεωρεί ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι κάποιοι συνάδελφοί του είναι υπερεκτιμημένοι;

«Παρατηρώ ότι συχνά υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σε πιάνει ενίοτε το "γαμώτο" γιατί εσύ κρίνεσαι κάθε φορά κι έτσι είναι το σωστό, αλλά για κάποιους η κριτική γίνεται άπαξ! Στο φαινόμενο υπάρχει μόνο μία απάντηση. Η δουλειά! Αυτό είναι το δύσκολο -και όχι να καταφεύγεις στην ευκολία λόγων» τόνισε στο Πρώτο Θέμα. Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες του ηθοποιοί που στην πορεία αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ατμόσφαιρα και τους ρυθμούς του; «Υπάρχουν και με κάνουν να θυμώνω. Θα ήθελα όλοι να παίζουμε κάθε βράδυ σαν να είναι η τελευταία μας παράσταση και αυτή είναι η δική μου "σχολή". Τον θυμό μου όμως τον ελέγχω, απαιτείται ηρεμία για να κάνω καίριες, σοβαρές και αποτελεσματικές παρατηρήσεις.» Όταν κοιμάται βλέπει τις παραστάσεις του; «Ναι, στο δίωρο πριν από το απόλυτο ξύπνημα, συνήθως από τις 7 μέχρι τις 9, τότε η παράσταση παίζεται στο κοιμισμένο μυαλό μου, τότε κάνω τις παρεμβάσεις που χρειάζεται. Όταν πηγαίνω στο θέατρο για πρόβα είμαι πανέτοιμος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved