Το βίντεο που έκανε τον Μάκη Πουνέντη να ντραπεί για την αγνωμοσύνη και τον εγωισμό του
Showbiz

Το βίντεο που έκανε τον Μάκη Πουνέντη να ντραπεί για την αγνωμοσύνη και τον εγωισμό του

Ένα βίντεο που του έστειλε ένας φίλος του τον έκανε να συγκινηθεί αλλά και να ντραπεί για την αγνωμοσύνη και τον εγωισμό του!

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Μάκης Πουνέντης στην προσωπική του σελίδα: "Μιλούσα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου πριν λίγο και του έλεγα πόσο down και κουρασμένος αισθάνομαι... Ύστερα από λίγα λεπτά μου έστειλε κάτι που με έκανε να συγκινηθώ και να ντραπώ για την αγνωμοσύνη και τον εγωισμό που με διακρίνουν"!

Στο εν λόγω βιντεάκι που του έστειλε ο φίλος του, απεικονίζεται ένας νεαρός που δεν είναι αρτιμελής και λέει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω ούτε πόδια, ούτε χέρια αλλά είμαι ευγνώμων που έχω αυτό εδώ το μικρό κοτοπουλένιο ραβδάκι" δείχνοντας το ένα πόδι του που είναι παραμορφωμένο.

Μπορεί να μην είναι αρτιμελής, αλλά προσπαθεί, προσπαθεί κάθε μέρα και τα καταφέρνει. Όταν τον ρωτάνε πως και είναι χαμογελαστός κάθε μέρα τους απαντά: "Είναι μεγάλη ιστορία... Είναι δύσκολο να χαμογελάς κάποιες στιγμές στη ζωή σου. Συμβαίνουν πράγματα που δεν γνωρίζεις και δεν κατανοείς και δεν ξέρεις αν θα τα βγάλεις πέρα. Ξέρεις διανύεις τις καταιγίδες της ζωής και δε γνωρίζεις πόσο θα κρατήσουν κάθε φορά... Το να έχεις υπομονή είναι υπέροχο και είναι από τα πιο δύσκολα. Όμως κατάλαβα πως μπορεί να μη έχω χέρια για να κρατήσω το χέρι της γυναίκας μου, μα όταν έρθει η ώρα, θα μπορέσω να κρατήσω την καρδιά της...".

Ο νεαρός δείχνει πως ποτέ δεν τo βάζει κάτω, έτσι και ο φίλος του Μάκη θέλησε να του πει να μην τα παρατά ποτέ!
Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved