Theo Alexander: «Υπάρχουν και αυτοί που έρχονται μόνο για να περιφέρονται από πάρτι σε πάρτι»
Showbiz

Theo Alexander: «Υπάρχουν και αυτοί που έρχονται μόνο για να περιφέρονται από πάρτι σε πάρτι»

Κάνει καριέρα στην Αμερική και παραδίδει μαθήματα σε νέους ηθοποιούς πώς να τα καταφέρουν και αυτοί. Και σίγουρα έχει ακούσει πολλά γι’ αυτό αφού είναι νέος και σχετικά άπειρος.

Τι έχει να πει ο ίδιος ο Theo Alexander σε όσους ενδεχομένως τον κατηγορήσουν για αυτό;

«Ο Pacino μπορεί αν μην είμαι, έχω όμως το frameofmindκαι τύχη σε αυτό που κάνω. Όταν πήγα στην Αμερική, το όνειρό μου ήταν να ανοίξω το δρόμο για τους έλληνες ηθοποιούς, ώστε να έρθει ένα παιδί έπειτα από πέντε χρόνια, πιο καλό από εμένα και να γίνει ακόμα καλύτερος».

-Αν γίνει κάτι τέτοιο , δεν θα ζηλέψεις;

«Θα ζηλέψω, με την καλή έννοια όμως. Με τον τρόπο που το κάνουν στην Αμερική, όπου σε ζηλεύουν αν φτάσεις κάπου, αλλά προσπαθούν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά από εσένα. Στην Ελλάδα επικρατεί η νοοτροπία του «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα», ενώ στην Αμερική η νοοτροπία του «να βρω μια καλύτερη κατσίκα». Γι’ αυτό εκεί οι άνθρωποι , και ανάμεσά τους, οι σωστοί Έλληνες που δουλεύουν πετυχαίνουν. Γιατί υπάρχουν και αυτοί που έρχονται μόνο για να περιφέρονται από πάρτι σε πάρτι, χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο».

-Εσύ δεν πήγες σε πάρτι; Δεν αποτελεί και αυτό έναν τρόπο για να κάνεις γνωριμίες;

«Βέβαια και είναι ένας τρόπος για να γνωρίσεις κόσμο, αλλά εγώ πιστεύω στην ενέργεια. Όταν έχεις βάλει κάτω όλο σου το είναι και δουλεύεις, τις σπίθες που βγαίνουν τις βλέπει ο Θεός και σε βοηθάει. Τα πάρτι είναι καλά μόνο όταν έχεις κάτι να πεις. Όταν είσαι ένας από το ένα εκατομμύριο ηθοποιών που ζουν στο Λος Άντζελες, που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, και τους λες πως είσαι σταρ στην Ελλάδα… «ξύνονται». Δεν τους ενδιαφέρει. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πας στην οντισιόν και να είσαι ο καλύτερος, Τα πάρτι έρχονται μετά. Και να σου πω και κάτι; Όταν έχεις παίξει στο “TrueBlood”, όπως εγώ, ε… τότε πας και αλλιώς σε ένα πάρτι. Αλλά το επόμενο πρωί πρέπει να είσαι και πάλι σε οντισόν και ταπεινός. Η δουλειά του ηθοποιού σε ταπεινώνει».

Πηγή: ΕΓΩ weekly

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved