Φαίδωνας Κεφαλέας: «Η υποκριτική είναι πολύ μεγάλος και μακρύς δρόμος και εγώ δεν έχω διανύσει ούτε καν τα πρώτα 100 μέτρα»
Showbiz

Φαίδωνας Κεφαλέας: «Η υποκριτική είναι πολύ μεγάλος και μακρύς δρόμος και εγώ δεν έχω διανύσει ούτε καν τα πρώτα 100 μέτρα»

Ο Φαίδωνας Κεφαλέας από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη έφυγε για να παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη.

«Έψαχνα να βρω νέους τρόπους έκφρασης. Βρέθηκα στη Νέα Υόρκη, στο New York Film Academy, όπου για έξι μήνες παρακολούθησα μαθήματα υποκριτικής. Αυτή η επιθυμία προήλθε από την ανάγκη μου να αναπτύξω περισσότερο τα εκφραστικά μου μέσα. Κι επειδή παρουσίαζα και το πολιτιστικό δεκάλεπτο στον Alpha, η απόφασή μου έγινε σεβαστή από το κανάλι, κι έτσι μπόρεσα να διακόψω την παρουσίασή του. Όλα ξεκίνησαν από ένα ταξίδι που έκανα στη Νέα Υόρκη, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Είχα αποδεχτεί τότε την πρόσκληση μιας φίλης μου από τη Βραζιλία, η οποία ζει εκεί τα τελευταία επτά χρόνια. Την περίοδο που την επισκέφτηκα, παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής στο NYFA. Εκείνη με παρότρυνε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκεί. Δοκίμασα, λοιπόν, και η χαρά μου ήταν τεράστια όταν έγινα δεκτός από τη σχολή. Μπήκα σε νέες –μέχρι τότε– διαδικασίες για μένα, σε μαθήματα, σε έναν εντελώς άγνωστο κόσμο και τελικά κατάλαβα ότι αυτό τον κόσμο ειλικρινά θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει αρκετό καιρό πριν», δήλωσε στο περιοδικό People. Και συνέχισε εξηγώντας ότι δεν ήταν στόχος του η υποκριτική εξαρχής. «Δεν μπορώ να πω ότι η υποκριτική ήταν μέσα μου εδώ και καιρό. Ή αν ήταν, δεν το είχα εντοπίσει. Νομίζω ότι, μεγαλώνοντας, μου γεννήθηκε αυτή η επιθυμία και ασφαλώς έπαιξε ρόλο η σχέση μου με την τηλεόραση, η άνεσή μου με την κάμερα και η εξοικείωσή μου με αυτόν το χώρο. Η υποκριτική είναι πολύ μεγάλος και μακρύς δρόμος και εγώ δεν έχω διανύσει ούτε καν τα πρώτα 100 μέτρα. Τώρα ξεκινάω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved