Άννα Μενενάκου: «Ο Ρουβάς είναι ένας επαγγελματίας-καλλιτέχνης που έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Ο Ρουβάς είναι ένας επαγγελματίας-καλλιτέχνης που έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα»

Η Άννα Μενενάκου που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Πίσω στο σπίτι» συνεργάστηκε στις «Βάκχες» με τον Σάκη Ρουβά και μιλάει για αυτή την συνεργασία.

«Όντως γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά πριν ακόμα υλοποιηθεί η δουλειά αυτή και είναι απόλυτα λογικό. Εξ' αρχής είχα την άποψη με βάση την πορεία των τόσων χρόνων και όσων έχω παρακολουθήσει όπως όλος ο κόσμος πως ο κ. Ρουβάς είναι ένας καλλιτέχνης-επαγγελματίας ο οποίος έχει δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα κ έτσι δεν είχα καμία απολύτως αμφιβολία πως το ίδιο θα έπραττε και για το ρόλο του ως Διόνυσος στις Βάκχες, όπως και συνέβη. Σε συνδυασμό με τη σκηνοθετική σφραγίδα του κ. Λιγνάδη ο οποίος κατάφερε μέσα από τις εναλλακτικές ιδέες του να μας δέσει αρμονικά και με βάση την κ. Πατεράκη και τον κ. Καρατζογιάννη που έχουν χρόνια επιτυχημένης πορείας στο θέατρο, δουλέψαμε πολύ σκληρά όλοι ως ομάδα και από την αρχή των προβών κανείς μας δεν είχε την οποιαδήποτε αμφιβολία πως το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο από κάθε άποψη. Είμαι εξαιρετικά ευτυχής και τυχερή που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς και που στην αρχή της πορείας μου συνεργάστηκα με ανθρώπους που έχουν μάθει να δουλεύουν όσο χρειαστεί για να φτάσουν στον επιθυμητό στόχο», δήλωσε στο polipost.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved