Lana Del Rey: «Τα πρώτα λεπτά στη σκηνή νιώθω ακόμη να μου κόβεται η αναπνοή»
Showbiz

Lana Del Rey: «Τα πρώτα λεπτά στη σκηνή νιώθω ακόμη να μου κόβεται η αναπνοή»

Για το άγχος στην σκηνή, τα παιδικά της χρόνια αλλά για τη σχέση της με την Αμερική μίλησε στο Nylon magazine η Lana Del Rey.

Για τα παιδικά της χρόνια...
«Ήμασταν συνέχεια στον δρόμο, μάλλον γι' αυτό αγαπώ τα ταξίδια. Σίγουρα αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τα αυτοκίνητα. Μου αρέσει να κάνω διάφορες στάσεις, να γνωρίζω ξένους και να ενθουσιάζομαι με τις ιστορίες τους».

Για το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στο Λος Άντζελες...
«Η γειτονιά είναι πολύ ήσυχη και έχει πολλά ωραία μέρη για περπάτημα. Πριν από μερικά βράδια έκανα ένα βραδινό περίπατο σε ένα δρόμο γεμάτο με ψηλές λάμπες δρόμου. Ήταν πολύ ρομαντικά».

Για την Αμερική...
«Αντλώ έμπνευση από τα φυσικά τοπία της Καλιφόρνια και από την αστείρευτη ενέργεια της Νέας Υόρκης. Η ιδέα της ελευθερίας, που σου προσφέρει η Αμερική ήταν η βασική μου πηγή έμπνευσης για πολύ καιρό και όσο περισσότερο ταξιδεύω, τόσο καλύτερα τη γνωρίζω και τόσο περισσότερο την αγαπώ».

Για τους αγαπημένους της stars..
«Μου άρεσε η Marilyn Monroe γιατί ήταν πάντα τόσο καλή με τις άλλες γυναίκες, τόσο ζεστή και προσιτή. Η Jackie Kennedy Onassis, από την άλλη είχε πάντα αυτή την αύρα του θρύλου γύρω της και ακόμη και σήμερα το άκουσμα και μόνο του ονόματος της, μου προκαλεί δέος και θαυμασμό. Όσο για τον Kurt Cobain, υπήρχαν παιδιά στο σχολείο μου που ήξεραν τα πάντα για εκείνον από την ηλικία των δώδεκα, εγώ έφτασα δεκαοχτώ για να τον γνωρίσω καλύτερα αλλά όταν το έκανα αγάπησα ότι σχετίζονταν με εκείνον».

Για τον φόβο της σκηνής...
«Έχω κάποιες πολύ καλές και πολύ κακές μέρες χωρίς να είμαι σε θέση να προσδιορίσω το γιατί. Τα πρώτα λεπτά, νιώθω ακόμη να μου κόβεται η αναπνοή αλλά όσο περνάει η ώρα καλυτερεύει».

Για το νέο της cd...
«Ξεκίνησα να γράφω λίγο μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου cd αλλά θέλω να ακολουθώ τους προσωπικούς μου ρυθμούς και δεν με νοιάζει ακόμη κι αν η διαδικασία προχωράει πραγματικά αργά. Υπάρχουν καλλιτέχνες που όταν φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο της καριέρας τους, γράφουν απλώς γιατί πρέπει να δώσουν στο κοινό κάτι καινούργιο, εγώ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο, γράφω για τον εαυτό μου και απ' ότι έχω παρατηρήσει αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση»
Πηγή: instyle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved