Showbiz

Oρέστης Τζιόβας: «Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο "Movies & Stars" στο MTV, o ταλαντούχος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Πρωταγωνιστής στην παράσταση "Το σπίτι του Φρανκεστάιν" μιλάει για την απόφαση του το καλοκαίρι να δουλέψει σε καφέ, την προσωπική του ζωή αλλά και τις προτιμήσεις του στις γυναίκες.

Για το πώς έγινε σερβιτόρος σε café στο Παγκράτι:
Άνοιξε μια καινούργια καφετέρια στη γειτονιά μου και γνώρισα τα παιδιά που το έχουν και επειδή έψαχνα κάτι για να συμπληρώσω το εισόδημά μου τους είπα "θέλετε να δουλέψω;" και έτσι έγινε. Εγώ δε μπορώ τις δημόσιες σχέσεις γι' αυτό και δούλεψα σέρβις. Παλιότερα που δούλευα σε τέτοια μαγαζιά λυπόμουν τα παιδιά στη πόρτα γι' αυτό και προτίμησα να γίνω σερβιτόρος. Έβλεπα την έκπληξη όταν με αναγνώριζαν κάποιοι θαμώνες, τους φαινόταν περίεργο αλλά τι να κάνουμε. Άφηναν πάντως καλό φιλοδώρημα. Οι περισσότεροι ηθοποιοί την έχουμε κάνει αυτή τη δουλειά είτε το βράδυ σε μπαρ είτε σε café οπότε δεν ήταν κάτι περίεργο για μένα. Αν χρειαζόταν και πάλι να το κάνω θα το έκανα για να συμπληρώσω το εισόδημά μου.

Η νέα μου σύντροφος δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάματος:
Στη προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένος. Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο. Είναι καλύτερο να είναι εκτός χώρου γιατί ο χώρος μας είναι ιδιαίτερος πολύ και περίεργος. Υπάρχει και ανταγωνισμός στο χώρο μας ακόμα και στα αντίθετα φύλα και σε μια σχέση. Αν για παράδειγμα ο ένας είναι πιο γνωστός, είναι σε περισσότερες παραγωγές και δουλειές. Βασίζεται στον ανταγωνισμό το επάγγελμά μας.

Η προβολή επηρέασε αρνητικά προηγούμενή μου σχέση:
Δεν ξέρω αν επηρέασε αρνητικά ή θετικά προηγούμενη σχέση μου η προβολή μας στα ΜΜΕ, αλλά σίγουρα επηρέασε. Θα ήθελα να μη με αναγνωρίζουν κι εμένα και τη κοπέλα μου για να περνάμε απαρατήρητοι. Μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινές γυναίκες! Προσπαθώ να κρατάω τη προσωπική μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Όλο αυτό το κυνηγητό που γινόταν παλιότερα στη προσωπική μου ζωή με είχε εκνευρίσει.
Στην ίδια εκπομπή θα προβληθεί συνέντευξη με τον Josh Henderson το πιο ραγδαία ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής TV που πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της τηλεοπτικής σειράς Dallas.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved