Ναταλία Γερμανού: «Αγενής και τηλεοπτικά χυδαία δεν πρόκειται να γίνω»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Αγενής και τηλεοπτικά χυδαία δεν πρόκειται να γίνω»

Από το τρέιλερ ίσως περιμέναμε κάτι πιο...επιθετικό, από την Ναταλία Γερμανού, όμως εκείνη ήταν γλυκιά.

«Το υπόσχομαι, από το ροζ συννεφάκι μου θα κατέβω και επίσης το υπόσχομαι κομμένες και οι γλύκες (γέλια). Όμως, κι από την άλλη, αγενής και τηλεοπτικά χυδαία δεν πρόκειται να γίνω» τόνισε στο TVΈθνος.

-Το αυτοσαρκαστικό σου «καλωσόρισμα» κέρδισε τις εντυπώσεις. Το ότι θέλησες να κάνεις χιούμορ με ό,τι ίντριγκα σε ακολουθεί, ήταν έξυπνη κίνηση.

«Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, γι' αυτό και πρέπει να σου ομολογήσω πως όλη αυτή η αυτοσαρκαστική έναρξη της εκπομπής ήταν δημιουργία της συνεργάτιδάς μου, της Ελίζας Μπενβενίστε, που επιμελείται τα κείμενα.»

-Ναι, αλλά σου έκανε μια εισαγωγή σχετική με τις εκκολαπτόμενες υπερφιλόδοξες συμπαρουσιάστριες που είχες στο παρελθόν δίπλα σου και για τον νέο εκλεκτό της καρδιάς σου, Μάνο Ιωάννου, και εσύ δέχτηκες να τα πεις...

«Αρχικά, όταν η Ελίζα μου διάβασε τα κείμενα στη σύσκεψη, όλοι στοιχημάτιζαν πως θα έλεγα «όχι». Όμως, στην πορεία, ακούγοντας όλα αυτά γέλασα τόσο πολύ, που είπα «ναι, θα τα πω και τι έγινε»; Άλλωστε, είμαι άτομο που αυτοσαρκάζεται.»

-Η αλήθεια είναι πως ο αυτοσαρκασμός σε χαρακτηρίζει...

«Μα ο αυτοσαρκασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Για μένα ο αυτοσαρκασμός μπήκε στη ζωή μου μαζί με το πρώτο μου γάλα. Έμαθα να ζω με αυτό τον τρόπο. Αγάπησα τον αυτοσαρκασμό, γι' αυτό είναι καθημερινό... φαινόμενο στη ζωή μου, όπως είναι και ο πρωινός καφές. Άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ και δεν αυτοσαρκάζονται είναι δυστυχείς, είναι κομπλαρισμένοι, έχουν στεγανά και δεν έχουν γνωρίσει ποτέ την πραγματική απελευθέρωση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved