Οι ευχές της Φαίης στον Γρηγόρη και η «παντόφλα» στον Λιάγκα
Showbiz

Οι ευχές της Φαίης στον Γρηγόρη και η «παντόφλα» στον Λιάγκα

Μια φάρσα στον Θέμη Γεωργαντά αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κάνουν το πρωί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός και η εξέλιξη ήταν έκπληξη για όλους!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι προγρμματισμένο να πετάξει σήμερα για Λονδίνο προκειμένου να βρίσκεται στα γυρίσματα που θα κάνει ο Robbie Williams για μια Χριστουγεννιάτικη special εμφάνιση και ηχογράφηση που προγραμματίζει. Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, τον πήρε τηλέφωνο κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής και του είπε με γυναικεία φωνή πως είναι από την δισκογραφική εταιρεία και ότι το ταξίδι ακυρώνεται... Ο Γεωργαντάς «δεν μάσησε» και έμεινε cool κι όταν αποκαλύφθηκε ότι είναι φάρσα ξεκίνησε μια συζήτηση ανάμεσα στους τρεις άντρες για τα ταξίδια και τις συναυλίες. Όπως μάθαμε ακούγοντάς τους, τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτολου, όσο και ο Γιώργος Λιανός έχουν βρεθεί μαζί με τον Θέμη σε συναυλίες στο εξωτερικό, ο πρώτος στο Λονδίνο και ο δεύτερος στο Βερολίνο. Και κάπου εκεί ο Λιανός έκανε δεύτερη φάρσα στον συνεργάτη του. Του είπε ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο Λονδίνο έχουν απεργία 12:00 με 4:00. Κι εκεί «μάσησε» ο Γεωργαντάς και πανικοβλήθηκε. Όταν δε του είπαν ότι είναι φάρσα και αυτό κι έχοντας φτάσει πια στα στούντιο Κάπα, πήγε κατ' ευθείαν στο καμαρίνι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να τους «καρφώσει». Όλα αυτά on air...

Άμεσα το τηλέφωνο βρέθηκε στα χέρια της Φαίης Σκορδά η οποία ήθελε να ευχηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την γέννηση του γιο του «Να σας ζήσει το νινίιιιι» του φώναξε και παραπονέθηκε πως η ίδια και ο γιος της είναι συνέχεια άρρωστοι φέτος και μέσα στην τρελή χαρά έδωσε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα. «Πες αλήθεια» του είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «Αν σου έλεγε ο Γεωργαντάς να πάς ένα διήμερο κάπου στο εξωτερικό θα σε άφηνε η Φαίη να πάς;»«Ειλικρινά όχι... Δεν θα με άφηνε» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Έλα τώρα, απάντησε σοβαρά» του είπε ο Γρηγόρης «Σοβαρά το λέω. Δεν θα με άφηνε να πάω...» ξαναπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Και η πλάκα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved