Η συνομιλία του Τσαλίκη με τον πατέρα του Γιώργου, που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Showbiz

Η συνομιλία του Τσαλίκη με τον πατέρα του Γιώργου, που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έγραψε στο twitter στον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Λάμπρος Φουντούλης θυμήθηκε όταν με τον γιο του και την κόρη του, Ειρήνη είχε πάει στο μαγαζί που τραγουδά ο καλλιτέχνης και του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φίλε Γιώργο μου επιτρέπεις να σε θεωρώ φίλο. Είμαι ο Λαμπρός, πατέρας του Γιώργου Φουντούλη που σκότωσαν άνανδρα την 1/11/13. Μας έχεις γνωρίσει. Την Ειρήνη στο καμαρίνι σου στο Caramella και στον Πυρετό το Σαββατόβραδο. Θυμήσου όταν την είχε φέρει ο Γιώργος μας στο Caramella και κατέβηκες και της τραγούδησες την πριγκηπέσα»!
Και ο τραγουδιστής του απάντησε: «Φίλε Λάμπρο.. Τώρα συνειδητοποίησα ποιος είναι ο Γιώργος... Ένα χρυσό παιδί, με βουρκωμένα μάτια να μου λέει ευχαριστώ που έδωσα χαρά στην αδελφή του.. Ένα γλυκό μετρημένο , σοβαρό παιδί που έφυγε τόσο άδικα.. Έκλαψα γι ' αυτό το παιδί πριν καν καταλάβω ποιος είναι.. Τώρα που ξέρω, πόνεσε η ψυχή μου πιο πολύ... Ο Θεός να σου δίνει δύναμη και στον Γιώργο προστασία εκεί που είναι. Θα έχει προστασία γιατί θα είναι ανάμεσα σε αγγέλους γιατί το παιδί που γνώρισα εγώ έτσι συμπεριφερόταν. Κρίμα... Οτι μπορώ να κάνω για την Ειρήνη πες το μου .. Θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη .. ποιος μπορεί να νιώσει τον πόνο σου; Ποιος; Αν μπορώ να κάνω οτιδήποτε απλά πες μου.. Δεν έχω αλλά λόγια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved