Eλισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν ξέρω αν έχω ελέγξει τον ναρκισσισμό μου”
Showbiz

Eλισάβετ Κωνσταντινίδου: “Δεν ξέρω αν έχω ελέγξει τον ναρκισσισμό μου”

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλά για την δουλειά της στο θέατρο, τον μονόλογο της Ελένης Γκασούκα με τίτλο "Εγώ, η Γωγώ".

Αλήθεια, γιατί ένας ηθοποιός θέλει να κάνει μονόλογο;
Δεν ξέρω... Εγώ το μόνο που ήξερα είναι ότι ήταν η πρώτη φορά που είχα πει «θέλω να ακούσω τι έχουν να μου προτείνουν και να κάνω αυτό που πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον για μένα», χωρίς όμως να ξέρω σε ποια κατεύθυνση να πάω. Είχαν έρθει οι προτάσεις για το χειμώνα από τον Απρίλιο και πέρναγαν οι μέρες και οι μήνες, αλλά δεν μπορούσα να κλείσω. Μίλαγα με πολλούς ανθρώπους και κάτι με εμπόδιζε να αποφασίσω. Μέχρι που ήρθε το τηλέφωνο της Ελένης Γκασούκα. Δεν είπα, δηλαδή, «φέτος θα κάνω μονόλογο». Ήρθε απλά τη στιγμή που έπρεπε.

Ισχύει ότι ο μονόλογος μπορεί, ίσως, να ενισχύσει το κομμάτι του ναρκισσισμού σε έναν ηθοποιό;
Πιθανόν, αν πετύχει τόσο. Όμως δεν ξέρω γιατί δεν μου έχει συμβεί. Πρώτη φορά κάνω μονόλογο. Ξέρεις, είναι λίγο παρεξηγημένο, γιατί θεωρείται λίγο «της μόδας». Ίσα-ίσα, δεν το είχα σκεφτεί, γιατί δεν μου αρέσουν πράγματα που είναι της μόδας. Βεβαίως κάνω δουλειές που έχουν απήχηση, όμως αυτό δεν το ξέρω από πριν. Απλά κάτι με οδηγούσε να πω «ναι» και τύχαινε και να πετυχαίνουν. Όμως δεν μου αρέσει η μόδα, δεν την ακολουθώ. Αν είναι και ένεση στο ναρκισσισμό και τη ματαιοδοξία είναι πια αστείο... Κάτι πρέπει να κάνεις όσο μεγαλώνεις. Ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά γιατί έχεις ανάγκη επιβεβαίωσης, αλλά πρέπει πια να έχεις επιβεβαιωθεί για να μην κάνεις ανοησίες...

Εσύ τον δικό σου ναρκισσισμό πώς τον έλυσες;
Δεν ξέρω αν τον έχω λύσει, αν τον έχω ελέγξει. Πρέπει, όμως, να ακυρώνεις μερικά πράγματα, για να προχωρήσεις σε αυτή τη δουλειά. Αν βαδίζεις με σύμβουλο τον ναρκισσισμό σου δεν θα κάνεις πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά, αλλά μόνο αυτά που θα σε επιβεβαιώσουν. Αυτό θέλει δουλειά με τον εαυτό σου. Και το έχουμε ξαναπεί. Αν δεν κάνεις ψυχοθεραπεία, αν δεν δουλέψεις τον εαυτό σου, αν δεν καταλάβεις την ασημαντότητά σου στο σύμπαν, δεν καταλαβαίνεις ποιος είσαι πραγματικά και γιατί είσαι σε αυτή τη ζωή.
Πηγή:Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved