Αθανασίου-Κογιεβίνα: «Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε εκτός από ελληνική και γερμανική σημαία»
Showbiz

Αθανασίου-Κογιεβίνα: «Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε εκτός από ελληνική και γερμανική σημαία»

Ο Μάριος Αθανασίου και η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα είναι γονείς. Η κινούμενη άμμος μέσα στην οποία βρισκόμαστε τους αγχώνει... διπλά;


- Μάριος: Φυσικά και αγχώνομαι, όμως, από την άλλη μεριά δεν φοβάμαι. Όπως επιβίωσαν κι άλλες γενιές παιδιών στα δύσκολα, έτσι θα επιβιώσει κι αυτή η γενιά των παιδιών. Τα παιδιά δεν χρειάζονται πλούτη και μεγαλεία για να είναι ευτυχισμένα. Αγάπη χρειάζονται... Αυτά είναι άγχη που τα έχουν οι γονείς.
- Ιζαμπέλα: Υπάρχει γονιός που να μην αγχώνεται με την κατάσταση την οποία όλοι ζούμε; Και αγχώνομαι, και ώρες ώρες πανικοβάλλομαι, αν και σε γενικές γραμμές προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Θέλω να ελπίζω πως σιγά σιγά από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα βελτιωθούν. Δεν θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστεί αυτή η μαυρίλα και αυτή η απόγνωση. Πιστεύω να καταφέρουμε να βρούμε έναν σταθερό ρυθμό και σιγά σιγά να ξαναβγούμε στην επιφάνεια.
- Μάριος: Βέβαια, δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε εκτός από ελληνική και γερμανική σημαία... Τι να πω; Το μέλλον αυτήν τη στιγμή μου φαντάζει εντελώς απρόβλεπτο και οι όποιες εκτιμήσεις κάνω εντελώς άσκοπες.
Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved