Λάκης Λαζόπουλος: «Υπάρχει μια υποδόρια θλίψη που είναι ολωνών»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Υπάρχει μια υποδόρια θλίψη που είναι ολωνών»

Πίσω από τα σκετς του Λάκη Λαζόπουλου, στη θεατρική παράσταση «Sorry... I'm Greek», κρύβεται μια απόγνωση και μια πίκρα για την κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει τελευταίως η χώρα.

«Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, να μην υπάρχει αυτή η πίκρα», εξομολογείται ο ίδιος στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει: «Υπάρχει μια υποδόρια θλίψη που είναι ολωνών. Τη βλέπεις, την οσμίζεσαι καθημερινά, υπάρχει στον αέρα που αναπνέεις. Δεν θα μπορούσα, επομένως, να μη νιώθω έτσι, να μην αντιλαμβάνομαι ότι υφίσταται αυτό το υπόστρωμα, γιατί θα φαινόταν ότι βρίσκομαι εκτός εποχής», καταλήγει ενώ μιλά για όλα όσα νιώθει πάνω στην σκηνή σε σχέση με αυτό που ζούμε σήμερα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λάκης Λαζόπουλος. «Δεν χρειάζεται κανείς να βιάζεται, αφού τις περισσότερες φορές τα λέει όλα η σιωπή», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει:
«Αν και έχω την αίσθηση ότι η σιωπή που ζούμε στις μέρες μας και σ' αυτή τη χώρα είναι άλλη: είναι αυτή η σιωπή που νιώθεις κοιτάζοντας το καμένο σου σπίτι και σοκαρισμένος δεν μπορείς να αντιδράσεις. Και θέλει μεγάλη δύναμη να το ξαναφτιάξεις, κάτι που νιώθω να επωμίζομαι κι εγώ με τον δικό μου τρόπο στην παράσταση. Νιώθεις μεγάλη δύναμη όταν βλέπεις τον κόσμο να δυναμώνει, να "κοχλάζει" και να συγκινείται απ' όσα συμβαίνουν στη σκηνή», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved