Τα best θέματα της εβδομάδας!
Showbiz

Τα best θέματα της εβδομάδας!

Μια ακόμα εβδομάδα πέρασε και τα θέματα που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν πολλά.

Ξεκινάμε με την πασίγνωστη δημοσιογράφο, η οποία υπεβλήθη σε μαστογραφία κατά τη διάρκεια εκπομπής και έμαθε πως έχει καρκίνο! Είναι παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό και τις τελευταίες μέρες του περασμένου Οκτώβρη –μήνας ο οποίος ως γνωστόν είναι αφιερωμένος στην καμπάνια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού- συμμετείχε ενεργά σε όλη αυτή την προσπάθεια, κάνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή μαστογραφία για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες που παρακολουθούσαν.

Συνεχίζουμε με την Ειρήνη Πιπιτσούλη, την νικήτρια της πρώτης «Φάρμας». Πώς είναι 11 χρόνια μετά; Ο τελικός της πρώτης «Φάρμας» πριν από 11 χρόνια και μάλιστα την περίοδο των γιορτών , τότε, καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Έπειτα έχουμε το ξέσπασμα της Χρύσας Ρώπα και την αμηχανία της Ελένης. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη εκπομπή της «Ελένης» και ξέσπασε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας και ειδικότερα την δολοφονία των δυο νέων στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή μάλιστα πάνω στην ένταση της, έβρισε στον «αέρα» της εκπομπής ενώ από την αναστάτωση της, φύσαγε και ξεφύσαγε ενώ της έφυγε και το μικρόφωνο!

Τατιάνα και Νίκος. Η βόλτα της παρουσιάστριας στην Κηφισιά με τα μποτάκια που ξετρέλαναν την Μενεγάκη. Είναι αυτό που τις… ενώνει. Το καλό γούστο.

Γέννησε η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε το μήνυμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο facebook. Το ζευγάρι «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας καθώς όλα πήγαν καλά και η κόρη τους γεννήθηκε 4070 γραμμάρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved