Showbiz

Τα best θέματα της εβδομάδας μέρος 2ο

 

 

Και επειδή ένα μέρος ποτέ δεν είναι αρκετό, σήμερα σας έχουμε ετοιμάσει το δεύτερο μέρος με τα κορυφαία θέματα της εβδομάδος που μας πέρασε.

Ας αρχίσουμε με το «ξέσπασμα» του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη στο facebook. O Θοδωρής Μισόκαλος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook περιγράφει πως πρέπει να είναι μία αληθινή γυναίκα, μία ιδανική γυναίκα!

Συνεχίζουμε με τν απίστευτη ζωή Ελληνίδας πρωταγωνίστριας. Η εγκυμοσύνη στα 18, ο ανήλικος γάμος και η τραγωδία. Την έχουμε γνωρίσει ως ηθοποιό, ωστόσο είναι συγγραφέας και στιχουργός. Έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και συνεχώς μας εκπλήσσει με τα επαγγελματικά της βήματα. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για την προσωπική της ζωή και η ίδια θέλησε ν’ αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της εφηβικής της ηλικίας.

Η οργισμένη απάντηση της συνεργάτιδας της Μενεγάκη σε Γεωργαντά και Νομικού!Όλες οι πρωινές εκπομπές σχολίασαν όλα όσα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για την Δούκισσα Νομικού και το Dancing with the stars 4 μπροστά της στο «Όλα Τρέλα»!

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Με την Φαίη κοιμόμαστε χώρια». Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το πρωινό» αποκάλυψε πως κοιμάται χώρια από τη γυναίκα του!

Απίστευτο! Ο εσωτερικός της κόσμος κάνει το γύρο του διαδικτύου. Στα βραβεία MTV βρέθηκε και μία κίνησή της ήταν αρκετή για να φανεί ο εσωτερικός της κόσμος!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved