Ευαγγελία Αραβανή: «Όταν πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Όταν πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της»

Την ηλικία της αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Αραβανή ενώ μίλησε και για το αν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση!

«Στο τέλος του μήνα θα γίνω 28 και μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είχα συνηθίσει τον εαυτό μου γύρω στα 25, τα επόμενα χρόνια δεν κατάλαβα πώς πέρασαν και, τώρα που πλησιάζω στην τρίτη δεκαετία της ζωής μου, δεν σου κρύβω ότι αγχώνομαι λίγο. Από την άλλη, βέβαια, και μέσα από τις συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς, καταλαβαίνω ότι το να πλησιάζει μία γυναίκα τα 30 σημαίνει ότι εισέρχεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. Το συνειδητοποιώ και από τον εαυτό μου: βλέπω ότι γίνομαι σε όλα καλύτερη όπως περνούν τα χρόνια». Όσο για το αν θα έκανε κάποια
αισθητική επέμβαση, είπε στο περιοδικό CLOSE UP: «Γενικά δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων. Απλώς θεωρώ ότι προσωπικά δεν είχα κάτι αρκετά δυσάρεστο στην εμφάνισή μου για να μπω στη διαδικασία να το αλλάξω. Επίσης, τρέμω τα χειρουργεία, οπότε θα το σκεφτόμουν διπλά να κάνω κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι ενάντια στις γυναίκες που το κάνουν γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα...».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved