Κάτια Δανδουλάκη: «Από μικρή ένιωθα την ανάγκη να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Από μικρή ένιωθα την ανάγκη να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου»

Γιατί δουλεύει τόσο πολύ η Κάτια Δανδουλάκη, κάνοντας παράλληλα τόσα πράγματα; 

«Από μικρή ένιωθα την ανάγκη να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Είχα ήδη κάνει σειρές όπως οι «Πανθέοι» και «O Χριστός ξανασταυρώνεται», ενώ συγχρόνως υπήρχε πάντα το θέατρο με ουσιαστικούς ρόλους πλάι σε μεγάλους ηθοποιούς, όπως η Ελλη Λαμπέτη, η Κατερίνα, ο Κώστας Μουσούρης, ο Δημήτρης Μυράτ και η Βούλα Ζουμπουλάκη. Όμως δεν άντεχα την αγωνία που υπήρχε κάθε σεζόν για το αν θα μου γινόταν κάποια πρόταση ή όχι.

Αυτό μου προκαλούσε φοβερή ανασφάλεια. Έτσι από πολύ νέα, χωρίς οικονομική κάλυψη, αποφάσισα να μπω στο τεράστιο ρίσκο της θεατρικής παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό αισθανόμουν ότι κρατούσα εγώ το τιμόνι της ζωής μου και όχι ένας άγνωστος παράγοντας. Ανακύκλωνα λοιπόν στη δουλειά μου τα χρήματα που έβγαζα απ’ αυτήν.

Λόγω αυτής της επιλογής μου έπρεπε και πρέπει να δουλεύω συνέχεια, γιατί το θέατρο πάντα καταπίνει χρήματα. Εξαιρετικά σπάνια χαρίζει. Κι αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο. Ο θεατρικός παραγωγός είναι ένας άνθρωπος ταγμένος στο θέατρο, παθιασμένος μ’ αυτό, που έχει απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας ότι ποτέ δεν θα αποκτήσει χρήματα, αλλά θα κερδίσει όνειρα και ευτυχισμένα ταξίδια της ψυχής» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved