Τα top θέματα της εβδομάδος
Showbiz

Τα top θέματα της εβδομάδος

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα.

Ξεκινάμε με το γιατρό ο οποίος... «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη παρουσίασαν ένα βίντεο, στο οποίο ο γιατρός έλεγε στην κάμερα και μπροστά στην Φαίη Σκορδά για την δεύτερη εγκυμοσύνη της!
Η σειρά «Παρά πέντε» είναι αγαπημένη των τηλεθεατών και ακόμα και στις επαναλήψεις επιλέγουν να τη βλέπουν. Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου αγνώριστη στη πριν 6 χρόνια.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο μυστικό του Σεργουλόπουλου. Έγινε πατέρας ενός αγοριού! Τι είπε ο ίδιος στο gossip-tv;

Ακόμα. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έμαθαν το φύλο του μωρού τους. Μπορεί για κάποιους η φουσκωμένη κοιλίτσα και όλες οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά, να αποτελούν ακόμη μυστήριο ή να το κρατούν ακόμη μυστικό καθώς έτσι τους έχει ζητηθεί, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πολλά για το εν λόγω χαρμόσυνο γεγονός!

Τέλος δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Όσο και να την κοιτάτε δεν θα την αναγνωρίσετε! Κι όμως ήταν κάποτε μια από τις Hi 5! Πραγματικά, αν δεν διαβάζαμε το όνομα της ούτε που θα μας πέρναγε από το μυαλό ότι το κορίτσι της φωτογραφίας ήταν κάποτε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος Hi 5!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved