Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σφακιανάκη, η απάντηση του για την αποχώρηση της Βανδή και η επίσκεψη της Σκορδά σε μαιευτική κλινική
Showbiz

Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις Σφακιανάκη, η απάντηση του για την αποχώρηση της Βανδή και η επίσκεψη της Σκορδά σε μαιευτική κλινική

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλά θέματα.

Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις που έκανε ο Νότης Σφακιανάκης σχετικά με την Χρυσή Αυγή.

Ένα ντοκουμέντο-σοκ για τα έργα του τις ημέρες του «Ρασπούτιν της Παιανίας» ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό ροζ βίντεο που παραπέμπει σε gay πορνό των δεκαετιών '70 και '80. Ο παπάς του «Κάτι ψήνεται» σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας φέρεται να έχει αμαρτωλό παρελθόν!

Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα ειπωθεί για το αν η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος με την ίδια ούτε να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός!

Ο Νότης Σφακιανάκης σχολίασε την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το νυχτερινό σχήμα που θα ήταν μαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας, τάχθηκε κατά των όσων είπε ο Νότης, αποκάλυψε πως πέρυσι που του είχαν πάρει συνέντευξη, είχε πει πως ο καλύτερος πολιτικός που πέρασε από τη χώρα είναι ο... Γιώργος Παπαδόπουλος και υπάρχει και η κασέτα, αλλά το έκοψαν!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως καλά έκανε η Δέσποινα που αποχώρησε, αλλά και ο Νότης καλά έκανε που είπε την γνώμη του, παρόλο που διαφωνώ μαζί του! Αντίθετη γνώμη όμως είχε η Φαίη, που κάποια στιγμή έγινε έξαλλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved