Ο Γεωργούλης, το σύμφωνο συμβίωσης, ο έρωτας, η κρίση και η «Γιάφκα»
Showbiz

Ο Γεωργούλης, το σύμφωνο συμβίωσης, ο έρωτας, η κρίση και η «Γιάφκα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει πράγματα στην χώρα που τον γέννησε. Ο Αλέξης Γεωργούλης πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Από την πρώτη στιγμή" στο θέατρο "Ροές", ενώ παράλληλα κάνει γυρίσματα για την ταινία "Μαριονέτες".

Όσον αφορά την οικονομική κρίση δήλωσε: «Δεν είναι μια περίοδος κρίσης και τελείωσε. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση και μετά να δούμε πώς μπορούμε να την αλλάξουμε. Δεν έχεις λόγο να αισθάνεσαι αδικημένος, γιατί υποσκάπτεις τον εαυτό σου και τη ψυχολογία σου. Το κυριότερο θέμα αυτή τη στιγμή είναι η ψυχολογία». Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στην κρίση στον χώρο της δουλειάς του. «Αν θέλεις να υπηρετήσεις την υποκριτική είναι περισσότερες οι δυσκολίες από ότι οι ευκολίες και για να ανταμείβεσαι καλά θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Είναι πολύ λίγοι οι φίλοι μου που δεν έχουν πρόβλημα με την δουλειά τους και τα χρήματά τους σήμερα».

Ο ηθοποιός σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε και στο σύμφωνο συμβίωσης και τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί. «Δεν με προβληματίζει αυτή η κουβέντα. Η Ελλάδα είναι ένας χώρος που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Και οι δυο πλευρές έχουν δίκιο, όπως και η Εκκλησία έχει τη δική της οπτική. Όταν δυο άνθρωποι έρχονται σε τόσο κοντινή επαφή και μοιράζονται τη ζωή τους χρειάζονται και κάποια χαρτιά για να το κατοχυρώνουν όλο αυτό. Έχω αισθανθεί την ανάγκη να υπερασπιστώ και ανθρώπους που είναι γκέι».

Τι είπε για τον έρωτα;«Aναγκαστικά, αν είσαι ερωτευμένος, πρέπει να βγάλεις όλο αυτό το προσωπείο που μπορεί να φοράς για να υπάρξεις στην κοινωνία. Το σημαντικότερο που σου κάνει ο έρωτας είναι που σου δίνει την αλήθεια. Μόνο στις πράξεις ομολογείται ο έρωτας. Δεν δικαιολογώ την προδοσία, δεν την ανέχομαι… αλλά πάντα προσπαθώ να τη συγχωρώ και να μπαίνω στην πλευρά εκείνου που το κάνει για να καταλάβω τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό».

Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει τον τίτλο του "ζεν πρεμιέ": «Τα πρώτα χρόνια ένιωθα πολύ άσχημα ως “ζεν πρεμιέ”. Δεν είχα επιλογή. Μου είπαν θα είσαι αυτό… Ήταν ένα σύστημα που το έκανε αυτό. Δεν είχα δικαίωμα καν να πω ότι δεν θέλω να βγω εξώφυλλο. Βλέπω όμως ότι βγαίνω πολύ κερδισμένος. Ειδικά στα κουτσομπολίστικα περιοδικά που δεν ήξερα πώς να τα αντιμετωπίσω, είδα πως όσο δίνεις απαντήσεις, τόσα περισσότερα βρίσκουν να πουν. Η απόσταση είναι το καλύτερο πράγμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved