Η αγωγή του Λάτσιου εκδικάστηκε και η Μενεγάκη ήταν στο δικαστήριο (φωτό)
Showbiz

Η αγωγή του Λάτσιου εκδικάστηκε και η Μενεγάκη ήταν στο δικαστήριο (φωτό)

O Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη δεν τα βρίσκουν με τίποτα. Η αγωγή του Λάτσιου εκδικάστηκε και η Μενεγάκη ήταν στο δικαστήριο.


Η εκδίκαση της υπόθεσής τους έγινε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Ευελπίδων. Ο πόλεμος για την περιουσία είναι αδυσώπητος. Το σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι στα Μελίσσια (εκεί συνεχίζει να διαμένει η Μενεγάκη με τα παιδιά), οι εκτάσεις σε Κάρυστο, Βοιωτία και Μυτιλήνη και το εξοχικό στη Χαλκιδική αποτελούν σημείο τριβής ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως και τραπεζικοί λογαριασμοί. Τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να τα βρίσκουν στο μοίρασμα της περιουσίας δυστυχώς δεν ισχύουν!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, σε αντίθεση με τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τους δύο συνηγόρους του.
Ήταν αμίλητη, ανέκφραστη και παρατηρούσε με ιδιαίτερη προσοχή τις καταθέσεις των μαρτύρων, καθώς τις ερωτήσεις δικαστών και συνηγόρων. Αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού Yes, σηκώθηκε και κάθισε λίγο στο διάδρομο των δικαστηρίων περιμένοντας το συνήγορό της και στη συνέχεια έφυγε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved