Η Αρβανιτάκη μιλά για την αποχώρηση της Βανδή από το σχήμα με τον Σφακιανάκη!
Showbiz

Η Αρβανιτάκη μιλά για την αποχώρηση της Βανδή από το σχήμα με τον Σφακιανάκη!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά για τη Χρυσή Αυγή και παίρνει το μέρος της Δέσποινας Βανδή, η οποία έσπασε» τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, όταν δήλωσε υπέρ της Χρυσής Αυγής!


Την τρομάζει το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων;
«Είμαι σίγουρη πως αν η παιδεία μας ήταν σωστή, αν η παιδεία μας ήταν προσεκτική, αν η παιδεία μας ήταν αυτή που έπρεπε, νομίζω πως το φαινόμενο αυτό θα ήταν πολύ πιο περιορισμένο από όσο είναι αυτή την στιγμή. Επίσης η ανέχεια και η δυσκολία οδηγεί τον κόσμο προς τα άκρα. Αυτό δεν το λέω εγώ, το λέει η ιστορία. Και πάλι λέω όμως πως το θέμα της παιδείας, της ιστορίας, και το θέμα των ιδανικών τα οποία δίδαξε η γαλλική επανάσταση –ο σεβασμός δηλαδή προς τον άνθρωπο, προς την ελευθερία και προς την ελευθερία της σκέψης- δεν έχουν γίνει ακόμα συνείδηση» είπε χαρακτηριστικά στο Lifo!.
Kαι τόνισε: «Η ανθρώπινη φύση είναι βίαιη. Είναι πιο βίαιη από όλο το βασίλειο των ένζωων πλασμάτων. Σε τέτοιες καταστάσεις, άνθρωποι η οποίοι παίρνουν τέτοιες αποστάσεις από την αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι άνθρωποι αμόρφωτοι, που είναι αδύνατο να διαχειριστούν την ψυχή τους και την σκέψη τους. Οι άνθρωποι που είναι θαυμαστές του φασισμού, κατά τη γνώμη μου είναι αποδιοργανωμένοι ψυχολογικά»

Όσο για την αποχώρηση της Δέσποινας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη: «Είμαι μαζί της. Είναι μια πολύ σωστή κίνηση και κατά την γνώμη μου εξαιρετικά αξιοπρεπής. Είναι ο σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο, χωρίς χρώμα και με αγάπη και τρυφερότητα απέναντι στην διαφορετικότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved