Baby Boom 2013! Αυτές είναι οι celebrities του εξωτερικού που γέννησαv μέσα στη χρονιά που μας αφήνει!
Showbiz

Baby Boom 2013! Αυτές είναι οι celebrities του εξωτερικού που γέννησαv μέσα στη χρονιά που μας αφήνει!

Το 2013 σιγά – σιγά μας αφήνει και δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε όλες τις celebrities του εξωτερικού που μέσα στη χρονιά βιώσαν το «θαύμα» της μητρότητας!

Αυτή θα είναι μια ξεχωριστή Πρωτοχρονιά αφού θα αλλάζουν χρόνο κρατώντας στα χέρια τους το μωράκι τους, για μερικές μάλιστα θα είναι το δεύτερο! Πάμε λοιπόν να ξαναθυμηθούμε τις ευτυχισμένες στιγμές τους!

Η Kim Kardashian στις 15 Ιουνίου καλωσόρισε την κόρη της, πέντε εβδομάδες νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της. Στις 30 Αυγούστου η Fergie απέκτησε το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι! Έναν μήνα νωρίτερα, 1η Ιουλίου η Jessica Simpson έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, φέροντας στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Η reality star, Holly Madison και ο σύντροφός της Pasquale Rotella έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 5 Μαρτίου στο Λας Βέγκας. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, στις 23 του μήνα η όμορφη Κολομβιανή τραγουδίστρια, Shakira έφερε στη ζωή τον πρωτότοκο γιο της, σε μαιευτήριο της Βαρκελώνης ενώ στις 22 Ιούλιου η Penelope Cruz έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Την ίδια μέρα γεννήθηκε και το πριγκιπικό μωρό! Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έγιναν γονείς και ο κόσμος όλος ασχολήθηκε για ουκ ολίγες εβδομάδες με την γέννηση του μικρού πρίγκιπα! Η Halle Berry στα 47 της χρόνια, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στο Los Angeles. Η ηθοποιός στις 5 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι! Τέλος, μανούλα τον Σεπτέμβριο στο 2013 έγινε και η Katie Price, η οποία πέρασε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, γεμάτη επιπλοκές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved