Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι ερωτικές σκηνές δεν με δυσκολεύουν»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι ερωτικές σκηνές δεν με δυσκολεύουν»

Αγχώνεται η Τόνια Σωτηροπούλου όταν συμμετέχει σε τόσο σημαντικές ταινίες με ηθοποιούς όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ ή ο Τζόνι Ντεπ;

«Οχι, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου! Το ότι είμαι Ελληνίδα και έχω μεγαλώσει εδώ δεν σημαίνει ότι δεν εντάχθηκα στο περιβάλλον όπου πλέον ζω. Μεγάλες παραγωγές και ακόμη μεγαλύτερες διασημότητες είναι συνυφασμένες με τη βιομηχανία του θεάματος και επομένως κομμάτι της δουλειάς μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Δουλεύω σκληρά, χωρίς να με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι αν θελήσω πολύ έναν ρόλο, τότε είναι δικός μου. Αν δεν συμβεί αυτό, είναι γιατί κάποιος άλλος τον θέλησε περισσότερο από μένα.»

Αυτό συνέβη και με το «Skyfall»; «Εκείνη την εποχή συνέβαινε το εξής: συμμετείχα σε πολλές οντισιόν, φτάνοντας σχεδόν πάντα στην πηγή αλλά τελικά δεν πετύχαινα τον στόχο, καθώς δεν έπαιρνα τον ρόλο. Την εποχή του «Skyfall» είχα πεισμώσει τόσο πολύ που είχα πει: «Το επόμενο πράγμα που θα έρθει, ό,τι κι αν είναι αυτό, θα το πάρω εγώ. Τέλος!». Οι υπόλοιπες σκέψεις ήρθαν μετά, όταν επισημοποιήθηκε η είδηση και συνειδητοποίησα ότι δεν θα παίξω σε ένα ελληνικό σίριαλ αλλά στον «Τζέιμς Μποντ».»

Τότε είναι που αρχίζει να νιώθει ανασφάλεια; «Το γεγονός ότι σκηνοθέτης ήταν ο Σαμ Μέντες -με τις ταινίες του οποίου μεγάλωσα και ονειρεύτηκα να γίνω ηθοποιός- με έκανε να νιώσω μια σχετική ανησυχία. Ωστόσο, όταν σε εμπιστεύεται μια τόσο σημαντική προσωπικότητα, οφείλεις να ανταποκριθείς. Το μεγαλύτερο σοκ όμως δεν ήταν αυτό, αλλά ότι με επέλεξαν να παίξω την ερωμένη του Μποντ…»

Ενα κορίτσι 26 ετών δεν τρελαίνεται όταν βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ; «Οχι. Toυλάχιστον όχι εγώ! Ο Κρεγκ είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τον εκτιμώ βαθιά και έχω γελάσει πολύ μαζί του αφού είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με έκανε να νιώσω εξαιρετικά άνετα.»

Η σκηνή κράτησε λίγο, λέγεται όμως ότι τα γυρίσματα διήρκεσαν πάνω από δυόμισι ώρες. Αισθάνεται άβολα στις ερωτικές σκηνές; «Είμαι εξοικειωμένη με το σώμα μου και επομένως δεν αισθάνομαι άβολα. Οι ερωτικές σκηνές δεν με δυσκολεύουν γιατί εντάσσονται κι αυτές μέσα σε έναν ρόλο όπου το κορμί υπακούει μηχανικά, δηλαδή ανοργασμικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved