Γιάννης Αϊβάζης: Η δημόσια συγνώμη του και το ξύλο που έπαιξε για χάρη της γυναίκας του!
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: Η δημόσια συγνώμη του και το ξύλο που έπαιξε για χάρη της γυναίκας του!

Ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε με την Μαρία Κορινθίου, τα πράγματα που αναθεώρησε αφ' ότου επέστρεψε από το Άγιο Όρος και αποκάλυψε ότι έπαιξε ξύλο για χάρη της γυναίκας του, Μαρίας Κορινθίου!

«Όταν επέστρεψα από το Άγιο Όρος, δημιουργήθηκε μια τεταμένη κατάσταση στο σπίτι, ανάμεσα σε μένα και στη Μαρία. Δεν το έχω ξαναπεί. Γύρισα και ήμουν ένα τελείως διαφορετικός Γιάννης. Η Μαρία φοβήθηκε ότι θα με έχανε. Είχα ηρεμήσει πολύ. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας φέρονταν καλά και αντί να νευριάζω -όπως παλιότερα- έλεγα, "δεν πειράζει, ευλογημένοι να 'ναι"!

"Οφείλω συγγνώμη σε πολλούς ανθρώπους. Η δημοσιότητα δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Είμαι υπόλογος για όλα. Πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίζω με τη Μαρία και ότι ψάχνω σπίτι. Αν ίσχυε όντως κάτι τέτοιο, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει πιο ανώδυνα. Εμείς δεν έχουμε αυτήν την επιλογή. Συνέχεια μου λένε "γιατί δεν μιλάς για αυτό". Να πω τι ; Τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή";» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό ΕΓΩ!

"Στο τρέιλερ της ταινίας "Μέχρι τέλους" υποδύεται έναν μποξέρ. Έχει παίξει ξύλο στο δρόμο; «Ναι το έχω κάνει» τόνισε και αποκάλυψε: «Για τη Μαρία»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved