Τα δάκρυα του Γεράσιμου Γεννατά
Showbiz

Τα δάκρυα του Γεράσιμου Γεννατά

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς και ζει την απόλυτη ευτυχία και φρόντισε να κάνει ευτυχισμένους και δεκάδες μικρούς μαθητές.

Ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό της Greenpeace και βρέθηκε στο ορεινό χωριό της Εύβοιας, τους Στρόπωνες, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του πρώτου ενεργειακού σχολείου. μαθητές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η υποδοχή τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου του χωριού ήταν ενθουσιώδης και ο Γεράσιμος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το πρόβλημα στο σχολείο ήταν σοβαρό, μιας και το χειμώνα το κρύο είναι τσουχτερό και τα έξοδα για τη θέρμανση μεγάλα. Ετσι, από τις αρχές του Νοεμβρίου η Greenpeace και ο Γεράσιμος Γεννατάς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μετατρέψουν το σχολείο σε ενεργειακό. Ο ηθοποιός δεν συμμετείχε μόνο στο σποτάκι της εκστρατείας για να μαζευτούν τα 40.000 ευρώ που απαιτούνταν για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου, αλλά έδωσε το «παρών» και κατά τη διάρκεια των εργασιών! Στόχος του ήταν μέσα στον Ιανουάριο το σχολείο να είναι έτοιμο και τελικά τα κατάφερε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved