Ο Μουρούτσος, οι φήμες για σχέση με την χορογράφο του και ο χωρισμός με την Περράκη
Showbiz

Ο Μουρούτσος, οι φήμες για σχέση με την χορογράφο του και ο χωρισμός με την Περράκη

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μιχάλη Μουρούτσο ζευγάρι με την παρτενέρ του στο DWTS, Άννα Πολύζου.

«Δεν ισχύει. Η Άννα ήταν η δασκάλα μου και σήμερα φίλη μου και θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα και έκτος παιχνιδιού. Έχει μια πολύ όμορφη και υγιή σχέση. Εύχομαι με τον σύντροφο της να είναι πάντα αγαπημένοι και κάποια στιγμή να τους δούμε και στην εκκλησία!» Θα μπορούσε να κάνει νέο δεσμό αμέσως μετά τον χωρισμό του; «Είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Στη συγκεκριμένη φάση κοιτάζω μόνο την σχέση μου με την κόρη μου και τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες.»

Σε ηλικία μόλις 20 ετών έγινε ο πρώτος αθλητής που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο TaeKwonDo στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Καθώς ήταν μικρός, κινδύνευσε μετά από μια τόσο ιστορική επιτυχία να καβαλήσει το καλάμι; «Κάποια στιγμή με δελέασε η δημοσιότητα και όλη η αλλαγή, που είχε γίνει στη ζωή μου. Ευτυχώς το άθλημα μου και η οικογένεια μου μου διαμόρφωσαν έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και μπόρεσα να καταλάβω ότι όσο πιο απλοί και ταπεινοί άνθρωποι είμαστε τόσο μεγαλύτερη αξία έχουμε.»

Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εκείνον, αφού μετά από τρία χρόνια γάμου χώρισε με την Αναστασία. Τι τους οδήγησε σε αυτό; «Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για τα προσωπικά μου. Θα πω μόνο ότι ήταν μια πολύ σημαντική αλλαγή για μένα. Την Αναστασία την εκτιμώ και πάντα θα είναι κομμάτι από την ζωή μου, αφού είναι μητέρα του παιδιού μου.» Έχουν καλές σχέσεις σήμερα; Η κόρη του μένει μαζί με την Αναστασία στην Αίγινα. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για εκείνον; «Την βλέπω τις καθημερινές. Έχω καλή επικοινωνία και τρομερό δέσιμο με τη μικρή. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο την φέρνω στην Αθήνα.» Θεωρεί ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; «Δεν είναι κανόνας αυτό.» Στη δική τους περίπτωση έγινε αυτό; «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω» τόνισε στο You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved