Μάξιμος Μουμούρης: “Θα με ενοχλούσε αν έδινα σημασία στην «επωνυμία» μου”
Showbiz

Μάξιμος Μουμούρης: “Θα με ενοχλούσε αν έδινα σημασία στην «επωνυμία» μου”

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλά για την υποκριτική και σχολιάζει το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε παρουσι­αστές, τραγουδιστές, ακόμα και μοντέλα σε ρόλο ηθοποιού.

Πιστεύει ότι ηθοποι­ός είναι όποιος έχει σπουδάσει σε δραμα­τική σχολή; "Εξαρτάται για ποιο μέσο μιλάμε. Για την τη­λεόραση, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν χρειάζε­ται σχολή. Μπορεί να σε σώσει ο σκηνοθέτης ή το μοντάζ. Ο κινηματογράφος έχει περισ­σότερες απαιτήσεις. Στο θέατρο επιβάλλεται μια εκπαίδευση. Προσωπικά δεν συμφωνώ στη χωρίς σκέψη χρήση ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει πάνω στο αντικείμενο" λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ. Στον «Τρωικό Πόλεμο», όπου θα πρωταγω­νιστεί, θα συμμετέχει και η Δούκισσα Νομικού.
"Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέοη με την υποκριτική, αλλά δου­λεύουν σκληρά για ένα συγκεκριμένο concept και, όταν βγαίνουν στη σκηνή, λάμπουν. Αν εργαστούν σωστά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άψογο. Αυτό βέβαια δεν ση­μαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πάντα στο θέατρο" τονίζει ο Μάξιμος.
Τον ενοχλεί που έχει χαθεί η ανωνυμία του; "Όχι. Θα με ενοχλούσε αν έδινα σημασία στην «επωνυμία» μου. Όλα αυτά είναι παροδικά. Δεν τους δίνω καμία αξία" δηλώνει. Τον απασχολεί η υστεροφημία του; "Κάποτε, με μερικούς ακόμα συμφοιτητές μου πιστεύαμε ότι, όταν θα αποφοιτούσαμε από τη σχολή, θα αλλάζαμε τα θεατρικά δεδομένα. Ότι θα αποτελούσαμε τη χρυσή τομή στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο. Ήταν όνειρα απατηλά. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί εν μία νυκτί. Ο σκοπός μου δεν είναι να γίνω «κάτι», αλλά η χαρά μιας συνεργασί­ας. Να πω στο τέλος ότι αναζήτησα, ερεύνη­σα και τόλμησα" τονίζει ο Μάξιμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved