Ποιος ηθοποιός δηλώνει: “Μεγάλωσα με μισό πρότυπο μόνο με εκείνο του πατέρα μου”
Showbiz

Ποιος ηθοποιός δηλώνει: “Μεγάλωσα με μισό πρότυπο μόνο με εκείνο του πατέρα μου”

Γνωστός ηθοποιός μιλά για τα πρότυπα που είχε σαν παιδί.

"Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, πρότυ­πο είναι οι γονείς μας. Εγώ λοιπόν μεγάλω­σα με μισό πρότυπο, μόνο με εκείνο του πα­τέρα μου. Κάποια στιγμή -όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους— το πρότυπο που ακολουθούσες όλα αυτά τα χρόνια το ακυρώ­νεις και το καταρρίπτεις. Το ίδιο περιμένω να κάνουν και οι κόρες μου. Είναι αναπόφευκτο ότι κάποια στιγμή θα με κατηγορήσουν για πολλά πράγματα" λέει στο ΕΓΩ ο Μάξιμος Μουμούρης, ο οποίος "έχασε" μικρός την μητέρα του.

Όταν ακύρωσε το πρότυπό του, τα έβαλε με εκείνο ή με τον εαυτό του; "Και τα δύο. Κατηγορούσα τον πατέρα μου για όσα δεν πρόσεξε και εμένα γιατί αφέθηκα σε μια ταυτοποίηση και εξομοίωση με εκεί­νον όσον αφορά συναισθήματα και συμπερι­φορές. Τρελαίνομαι όταν συνειδητοποιώ από πού προέρχονται οι συμπεριφορές μου" δηλώνει ο ηθοποιός. Από τη στιγμή που ακύρωσε το πρό­τυπό του, άλλαξε αυτόματα και ο χαρα­κτήρας του; "Η συνείδηση είναι το πρώτο στάδιο. Μετά έρχεται η δουλειά στην ακύρωση. Δεν ξέρω αν επιτυγχάνεται μέχρι να πεθάνεις" λέει χαρακτηριστικά. Τον ενοχλεί στην ουσία που είναι «ένας μι­κρός μπαμπάς του»; "Με ενοχλεί που κάποιες συνήθειες μου έρ­χονται από εκεί ασυνείδητα" τονίζει!
Η απώλεια της μητέρας και το μισό πρό­τυπο -εκείνο του πατέρα- τον έκαναν πιο σκληρό ή περισσότερο ευαίσθητο; "Νομίζω με σκλήρυναν λίγο. Δυστυχώς. Και τώρα περνώ τη φάση που συνειδητο­ποιώ αυτήν τη σκληρότητα και πρέπει να μαλακώσω" δηλώνει ο Μάξιμος Μουμούρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved