Αυτά είναι τα πιο σημαντικά θέματα της showbiz για την εβδομάδα που μας πέρασε!
Showbiz

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά θέματα της showbiz για την εβδομάδα που μας πέρασε!

Τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά. Εκείνα που ξεχώρισαν ήταν η τυχαία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο.


Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα ψώνια της σε μεγάλο και γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και κρατούσε αρκετές σακούλες μιας και πήρε αρκετά πράγματα. Έτυχε όμως εκείνη την μέρα στο ίδιο μέρος να βρίσκεται και ο Γιάννης Λάτσιος όμως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν.

Η Τσίλα και η σχέση της με τον τότε μπασκετμπολίστα και νυν ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά, με τον οποίο η Τσίλα είχε σχέση για τρία χρόνια.
Η εγκυμοσύνη της Νάντιας Καρβέλη, που μπορεί σε τέσσερις μήνες να κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, αλλά η κοιλίτσα της είναι ακόμα μικρή, αφού ως μοντέλο φροντίζει πολύ την διατροφή της!

Ο μυστικός γάμος του Christiano Ronaldo με την Irina Shayk! Ο ποδοσφαιριστής, την σύστησε ως ʽσύζυγόʼ του στους παρευρισκόμενους της μεγάλης βραδιάς απονομής του Ballon dʼOr.
Τέλος, το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας είναι οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Στέλλας Καλλή με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved