Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαι μια χαρά… αρσενικότατος αλλά δεν βάζω κανένα πάθος πάνω από την οικογένειά μου»
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαι μια χαρά… αρσενικότατος αλλά δεν βάζω κανένα πάθος πάνω από την οικογένειά μου»

Ως άνθρωπος της νύχτας, ο Γιάννης Πλούταρχος σίγουρα ήρθε πολύ κοντά και στους πειρασμούς που για έναν άντρα και μάλιστα γοητευτικό όπως είναι ο τραγουδιστής, είναι πολλοί.

Ο ίδιος όμως αποκαλύπτει το μυστικό με το οποίο κατάφερε να μείνει μακριά τους. «Είναι τόσο όμορφο αυτό που έχω δημιουργήσει, που δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ξεπουλήσω την ίδια μου τη δημιουργία», είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Χαλιναγώγησα τα πάθη μου. Αυτό που έχω δημιουργήσει είναι τόσο σπουδαίο, που δεν μπορεί να με επηρεάσει κανένα πάθος και να αντικαταστήσω τα πρόσωπα των παιδιών μου, της γυναίκας μου και όσων αγαπάω, γιατί έχω παλέψει με τόσο κόπο για αυτά. Το κρατάω με νύχια και δόντια και με πολλή αγάπη... Ίσως είναι αυτός ο λόγος που ο κόσμος με αγαπάει».
Ο ίδιος κατέληξε μιλώντας στο people: «Αυτό που σου είπα, ότι πολέμησα τα πάθη μου, είναι σημαντικό, γιατί μέσα σε αυτή τη δουλειά έχεις πολλές προκλήσεις και είμαι μια χαρά... αρσενικότατος. Όμως, εκεί βάζεις φρένο και λες "τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και πώς θέλω να ζήσω;". Ειλικρινά δεν βάζω κανένα πάθος πάνω από αυτό που έχω δημιουργήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved