Αυτός είναι ο πραγματικός Γιώργος Λιάγκας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο Μαλέλης και η… διαφορετική πρώτη νύχτα γάμου!
Showbiz

Αυτός είναι ο πραγματικός Γιώργος Λιάγκας: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο Μαλέλης και η… διαφορετική πρώτη νύχτα γάμου!

Ποιος είναι αλήθεια ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ισχυρή προσωπικότητα και τον μεγάλο τηλεοπτικό αστέρα που ακούει στο όνομα Γιώργος Λιάγκας;

Μάθετε όλες τις άγνωστες πτυχές της ζωής του μέσα από ένα εφ' όλης της ύλης αφιέρωμα γι' αυτόν που έκανε το people.

Ως παιδί χωρισμένων γονιών, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να έχει περάσει και ιδανικά παιδικά χρόνια. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν μόλις επτά ετών και οι καβγάδες που συνέβαιναν, τον τάραζαν ως παιδί και τον ανάγκαζαν να υποσχεθεί στον εαυτό του ότι η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και πολύ χαρούμενη.Ως πιτσιρικάς πέρασε ατέλειωτες ώρες στο πολεμικό μουσείο καθώς το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας.

Η πρώτη μεγάλη δημοσιογραφική του επιτυχία ήταν ότι πήρε συνέντευξη μισής ώρας από τον Γιώργο Κοσκωτά, τότε με το σκάνδαλο που έφερε το όνομά του.
Το πρώτο τηλεοπτικό του συμβόλαιο έγινε χάρη στον Σταμάτη Μαλέλη που ο Γιώργος έχει ευχαριστήσει πάρα πολλές φορές δημόσια γι' αυτό. Όπως αναφέρει το περιοδικό: «Είναι η περίοδος που διευθυντής του Alpha είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Αναζητά ένα καλό lead-in για το δελτίο ειδήσεων που ξεκινά στις 20.00. Ο Γιώργος προσπαθεί να τον δει για να του ζητήσει δουλειά. Του έχουν κλείσει συνολικά πέντε ραντεβού. Και τις πέντε φορές περιμένει στο κυλικείο για πέντε τουλάχιστον ώρες! Κάθε φορά η γραμματέας επικοινωνεί μαζί του και του λέει ότι "κάτι έτυχε στον κ. Μαλέλη και δεν θα μπορέσει να σας δει". Εκείνος συνεχίζει να κλείνει ραντεβού, συνεχίζει να κάθεται πέντε ώρες στο κυλικείο. Έχει μιλήσει σχεδόν με όλους τους εργαζόμενους στον Alpha, εκτός από τον Μαλέλη. Έχει πλέον απογοητευτεί, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. "Ο κύριος Μαλέλης θα σας δει στις 12.00 το μεσημέρι". Αν και είναι σίγουρος ότι θα πιει για μια ακόμα φορά καφέ στο κυλικείο, φτάνει στον Alpha. Εκείνη η ημέρα τού επιφυλάσσει μια έκπληξη. "Στις 7.00 το απόγευμα έχεις εκπομπή" του λέει ο Μαλέλης. Ο Γιώργος παγώνει. "Μα είναι 12.00 το μεσημέρι..." ψελλίζει. "Σου δίνω μία ώρα εκπομπή κι εσύ λες δικαιολογίες... Αν πας καλά, θα σου κάνω συμβόλαιο. Πήγαινε...". Ήταν τα τελευταία λόγια του. Εκείνη την εποχή η Άννα Δρούζα κάνει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha και τη συγκεκριμένη μέρα έχει καλεσμένο τον Στηβ Κακέτση. Ο Γιώργος περιμένει έξω από το στούντιο της Άννας Δρούζα: "Κύριε Κακέτση, είμαι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχω καλεσμένο για την πρώτη μου εκπομπή. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να έρθετε εσείς;" Τον πείθει και ο Στηβ Κακέτσης, large όπως πάντα, λέει το μεγάλο "ναι", αφού λίγο τον λυπάται, λίγο τον κάνει κέφι. Στον αέρα βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση η Άντζελα Δημητρίου! Η εκπομπή κάνει 38% και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο».

Κάτι άλλο απίστευτο στη ζωή του παρουσιαστή είναι ότι πέρασε την πρώτη μέρα μετά τον γάμο του, όχι με τη νύφη, ως είθισται, αλλά με τον καλύτερο φίλο της γυναίκας του, τον Σάββα Τζεβελέκη. Η εικόνα που αντίκρισε ο σερβιτόρος του ξενοδοχείου όπου το ζευγάρι είχε κλείσει τη νυφική σουίτα, ήταν απίστευτη και μάλλον δεν την είχε δει ποτέ ξανά. Είδε τον γαμπρό ξαπλωμένο στο κρεβάτι με έναν άλλον άντρα να βλέπουν το «Πολύ μπλα μπλα» στην τηλεόραση που παρουσίαζε η Φαίη η οποία λόγω δουλειάς δεν βρισκόταν στο πλευρό του συζύγου της. Οι δύο άντρες φορούσαν μαγιό και παρακολουθούσαν την παρουσιάστρια αφήνοντας τον σερβιτόρο άφωνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved