Φοίβος Δεληβοριάς: Μιλάει για την «Αρμένικη βίζιτα» και μια… υβρεοπομπή!
Showbiz

Φοίβος Δεληβοριάς: Μιλάει για την «Αρμένικη βίζιτα» και μια… υβρεοπομπή!

Από το προηγούμενο Σάββατο, ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο PassPort κάνοντας... «Αρμένικη βίζιτα».

Ο ίδιος αποκαλύπτει αν αυτό είναι ευγενικό ή όχι... «Καθόλου (σ.σ. ευγενικό δεν είναι). Τις ψευτοευγένειες και τις τυπικότητες, όμως, να φοβάσαι» λέει στη real και συνεχίζει: «Οι συνεργάτες μου κι εγώ θα αφήσουμε τους πληθυντικούς, θα σερβιριστούμε μόνοι μας, θα βάλουμε ίσως και τα πόδια πάνω στο τραπέζι. Όταν μας ζητηθεί, όμως, ν' ανοίξουμε τους δικούς μας ψυχικούς ασκούς και να τα δώσουμε όλα, θα το κάνουμε και με το παραπάνω. Όμως ούτε τον ήχο από τα σουξεδάκια μας θα μαϊμουδίσουμε ούτε στα περασμένα θα κολλήσουμε. Έ χουμε ολοκαίνουργια τραγούδια και ξανακοιτάμε και τα παλιά από τη γωνία που δεν παλιώνει. Πάρτι θέλουμε να κάνουμε, αλλά όχι να προσποιηθούμε τους χαρούμενους ενώ τα πάντα γκρεμίζονται».

Θα μπορούσε δηλ. να σταλεί μια «Υβρεοπομπή» σε ό,τι αξίζει ν' αφήσουμε πίσω μας για πάντα;

«Και περισσότερες, αν χρειαστεί. Τα βρισίδια γεννιούνται στον στρατό, αυτή είναι η θεωρία μου: Διάφοροι τύποι ντυμένοι αξιωματούχοι σε βάζουν να κάνεις ένα σωρό παραλογισμούς, στο όνομα της πειθαρχίας. Τα φαντάρια αμύνονται απέναντι σ' αυτό με τον παραλογισμό της γλώσσας. Αυτό ακριβώς ήταν η νίκη του Αριστοφάνη, αυτή θα είναι κι η δική μας, όταν οι βασιλιάδες μας θα σβήνουν κάπου μόνοι τους».

Πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά να στήνεις μία εντελώς διαφορετική παράσταση;

«Το ότι νιώθω συνέχεια σαν άρρωστος και θέλω να θεραπευτώ. Είμαι καλλιτεχνικά υποχόνδριος. Κανένα περσινό φάρμακο δεν μπορεί να με γιάνει φέτος. Πρέπει να φτιάξω καινούργιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved