Γιάννης Κότσιρας: «Ο άνθρωπος μπορεί να οδηγήσει τη μοίρα του»
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Ο άνθρωπος μπορεί να οδηγήσει τη μοίρα του»

Για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μέσος Έλληνας αλλά και πώς ο ίδιος ξεπερνά τις δικές του, μιλάει ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο τραγουδιστής στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο άνθρωπος μπορεί να οδηγήσει τη μοίρα του, ο ίδιος απαντά στ real: «Εκατό τοις εκατό. Υπάρχουν πάντα παράγοντες εξωγενείς που θα μας επηρεάζουν, αλλά το θέμα είναι κατά πόσο είσαι αισιόδοξος, πιστεύεις στον εαυτό σου και βλέπεις ότι, εάν επιμείνεις, όλα θα τα αλλάξεις».

Εσείς το πιστεύετε αυτό;

«Ναι. Και το ακολουθώ πιστά στη ζωή μου».

Δώστε μου ένα παράδειγμα...

«Ένα παράδειγμα... Ξυπνάς το πρωί απογοητευμένος, έχοντας ακούσει από το προηγούμενο βράδυ για όλα αυτά που συμβαίνουν, και αισθάνεσαι ότι καταστρέφεται ο κόσμος γύρω σου και πως η ζωή σου πλέον είναι απολύτως περιορισμένη. Και ξαφνικά δίνεις μία, ξεκολλάς από τη... λάσπη και συγκεντρώνεις πάλι το μυαλό σου στον στόχο της ζωής. Λες: «Θα στερηθώ, αλλά θα ψάξω να βρω εκείνα που αναπληρώνουν τα υλικά αγαθά. Θα βρω ψυχικά και πνευματικά αποθέματα: την καλή παρέα, τον αληθινό φίλο, μια βραδιά σε μια ωραία ταβερνούλα, μια δημιουργική συζήτηση. Κι έτσι θα βελτιώνω τη ζωή μου».

Τι σας λυπεί περισσότερο στην Ελλάδα;

«Που αλλάζει τόσο γρήγορα η πραγματικότητα γύρω μας. Που κοιμάσαι με ένα χαράτσι, ξυπνάς με δύο και, επειδή κανείς δεν διαμαρτύρεται επί της ουσίας, μπορεί το επόμενο πρωί να σου σερβίρουν και το τρίτο στη σειρά. Παρακολουθώ ό,τι συμβαίνει γύρω μας και λέω μέσα μου: «Μην ανησυχείς που δεν αντιδράει ο κόσμος. Άσε να ωριμάσει το πράγμα, και βλέπουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved