Χάρης Ρώμας: Η αδικία, οι δύσκολες στιγμές και οι ημέρες που έτρωγε μόνο ρύζι!
Showbiz

Χάρης Ρώμας: Η αδικία, οι δύσκολες στιγμές και οι ημέρες που έτρωγε μόνο ρύζι!

Για το αν έχει αντιμετωπίσει την αδικία, τις δύσκολες στιγμές αλλά και για την περίοδο που κάποιοι τον αποκαλούσαν «νεαρό αριστοκράτη», ενώ εκείνος έτρωγε μόνο ρύζι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χάρης Ρώμας.


Αντιμετωπίσατε την αδικία;
Ασφαλώς. Δεν ακολουθώ καθόλου πλέον όμως τη λογική του να νιώθω αδικημένος. Το να μεμψιμοιρείς καταναλώνει μέρος της ενέργειας, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά. Οπότε μπαίνει στο μυαλό μου μία τέτοια λογική σε δευτερόλεπτα την πετώ στο περιθώριο.


Πέρασες δύσκολες στιγμές στη ζωή σου;
«Ασφαλώς. Δεν ακολουθώ καθόλου πλέον όμως τη λογική του να νιώθω αδικημένος. Το να μεμψιμοιρείς καταναλώνεις μέρος της ενέργειας, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά. Οπότε μπαίνει στο μυαλό μου μία τέτοια λογική σε δευτερόλεπτα την πετώ στο περιθώριο»

Περάσατε δύσκολες στιγμές στη ζωή σας;
«Βεβαίως έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει ζωή όμως χωρίς τη δυστυχία που είναι συνυφασμένη με την ευτυχία»

Φτάσατε ποτέ οικονομικά στα όρια;
«Ναι. Όταν ήμουν νέος οι γονείς μου, μου έκλεισαν την πόρτα, γιατί ενώ σπούδαζα γιατρός, ήθελα να γίνω καλλιτέχνης»

Έτυχε να μην έχετε ούτε να αναγκαία;
«Βεβαίως. Χωρίς να γίνεται καθόλου αντιληπτό από τον τρόπο που φερόμουν κι ενώ όλοι έλεγαν «Ο νεαρός αριστοκράτης από την πλούσια οικογέενια» έτυχε να περάσω και τέσσερις ημέρες τρώγοντας μόνο ρύζι. Το σκέπτομαι πλέον με νοσταλγία. Αυτές οι δυσκολίες αν τις χειριστείς σωστά, γίνονται πολύτιμες αποσκευές, οι οποίες σε βοηθούν. Προάγεσαι σαν άνθρωπος και καλλιτέχνης. Για εμένα ήταν το εφαλτήριο για καινούργια πράγματα. Και τώρα βιώνω δυσκολίες»

Σας επηρέασε οικονομικά η κρίση;
«Δυσκολεύομαι. Πάλι όμως έχω την σύνεση να καταλάβω ότι το περνάμε το 90 % ενός λαού και κακώς δεν είμαστε ενωμένοι αλλά κομματικοποιημένοι με έναν άγριο τρόπο ακόμη και τώρα. Άλλωστε ποτέ δε με ενδιέφερε η χλιδή. Έζησα με χρήματα και γι' αυτό δεν έχω καθόλου και τέτοιου είδους απωθημένα. Όμως κατάφερα και ο ίδιος να έχω μία αξιοπρεπή ζωή και εύχομαι να συνεχιστεί, γιατί δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από την αξιοπρέπεια», αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved